HRVATSKA: UHIĆENJA U ZAGREBU, MEĐU UHIĆENIMA I RAVNATELJ HRT-A KAZIMIR BAČIĆ!

Vijest dana u Hrvatskoj su svakako jutrošnja uhićenja u Zagrebu koja su proveli USKOK i policija!! Uhićene osobe se povezuju s koruptivnim djelima, a među njima je najglasovitije ime glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića!

Izvidi su započeli još u 6 ujutro i u prostorijama Gradske uprave u zagrebu, službeno je potvrđeno. Priveden je i Denis Mohenski, “Kralj Adventa” prenosi Dnevnik.hr, te piše: …” mnogi su ga prokazivali kao ključnu osobu koja je bila važna pri dodjeljivanju cijena kućica, nadalje privedena je i Jelena Čeklić, članica Povjerenstva za javne površine u kojem se odlučivalo o kućicama, Andreja Šulentić, pročelnica stručne službe gradonačelnika, vidjeli smo je prilikom primopredaje vlasti novom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću. Trenutno nema komentara iz Ureda gradonačelnika, uskoro se očekuje priopćenje”, dodao je Bago.” stoji u članku Dnevnik.hr-a.

Potvrđeno je kako je uhićen i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, a neslužbeno se doznaje kako ga se dovodi u svezu sa njegovim odnosom s vlasnikom bivše tvornice žarulja TEŽ, Milanom Lončarićem, te njegovim građevinskim poduhvatom “Vrtovi svjetla”. Lončarić je također priveden.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s