SISAK/SMŽ: DAN OBRTNIČKE KOMORE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

U Sisku je svečamno obilježen Dan županijske obrtničke komore, a tim putem su uz prigodan program dodjeljene i zahvalnice. Na svečanosti su sudjelovali predsjednik Obrtničke komore SMŽ Adolf Cvanciger, zamjenik župana Mihae Jurić, predsjednik HGK-županisjke komore Sisak, Tihomir Babić, te predsjednik UO Zagreb Antun Trojnar. Među mnogima prisutnima bio je i kutinski gradonačelnik Zlatko Babić kojemu je dodjeljena Zhavalnica na prijedlog Udruženja obrtnika Kutine, zbog mnogih subvencija i poticaja za poduzetništvo koje je omogućio Grad Kutina, pod vodstvom aktualnog gradonačelnika.

Zlatko Babić tom je prigodom izrazio zahvalanost obrtnicima i kazao kako će nastojati opravdati povjerenje i nastaviti s praksom dobre suradnje i potpori gospodarstvu od strane Grada Kutine, kao i jačanja pozitivnog gospodarskog orkuženja u Kutini.

Troje kutinskih obrtnika dobilo je i diplome o završenom majstorskom ispitu, za automehaničara , odnosno elektroinstalatere. Priznanje za životno djelo dobio je ispred kutinskom Udruženja obrtnika Damir Holjevac autoprijevoznik iz Banove Jaruge. Holjevac je obrtnik pune 34 godine. Ivica Zlatić vlasnik tiskare Grafotisak dobio je priznanje za organizacijski rad.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s