OSVRT: SLOBODAN SVIJET I SLOBODAN ČOVJEK POKUŠAVAJU SE ZATRTI???

U današnjem površnom svijetu, gradovima i ljudima, državama i narodima vladaju površni ljudi. U današnje vrijeme nema slobode. Nema slobode putovanja i kretanja, danas se vodi tihi rat s ciljem uništenja čovjekove volje!

Danas imamo ljude kojima se može plasirati putme medija bilo što i oni će u to povjerovati. Danas ne vladaju kriteriji znanja, plemenitosti i izvrsnosti, već nastranosti, nasilja, izobličenog sustava vrijednosti. Uništava se tradicija, pokušava zatrti duh slobode, osjećaj pripadnosti. Uništava se pojam obitelji, mržnja plamti sa društvenih mreža i s medijskih kanala… gledamo veliku, ružnu predstavu kojom se želi uvjeriti Čovjeka i narode kako je normalno biti nenormalan, kako je sramotno biti patriota, domoljub, nacionalist. Promovira se crveni fašizam, različitosti se nameću, nameću se svjetonazorske teme , posebno one iskrivljene, ljevičarske, globalističke..

Sije se strah, strah od bolesti kao sredstvo porobljavanja slobodne volje građana… Možete li putovati kako i kad ai kamo želite, bez raznih potvrda, “ausvajsa”,??? Ne , ne možete! Možete li birati što želite i kako želite živjeti? Samo načelno, jer ukoliko ne učinite ono što neprijatelji čovječanstva i slobode žele pokušati će vam oduzeti pravo na slobodu, na putovanja, na druženja, na posao, uzet će vam egzistenciju, uništiti vam volju….

Nikada svijet i čovjek nije bio blizu svog konačnog, moralnog i svakog drugog pada, nikada ljudi nisu bili veće kukavice, nikada nisu više dopuštali d aih se gazi, psihički terorizira, nameću im se tuđa i tuđinska pravila, ulazi u živote, ograničavaju im s eljudske slobode i kretanje…. NIKADA!

Na lice stavi znak roba…. i postani…roba! Čini li vam se možda da je sve ovo moguća istina?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s