SPORT/SVIJET: JE LI “EURO 2020” NAMJEŠTALJKA U KOJOJ ENGLESKA MORA BITI PRVAK EUROPE???

Nismo teoretičari zavjera, no europsko nogometno prvenstvo sve je samo ne normalno! Euro 2020, naziv je velike nogometne predstave koja se igra upravo ove, 2021. godine… to je zbog odogode natjecanja prošlu godinu zbog tzv. pandemije.

Euro se igra u 11 gradova, među njima su i Baku u Azarbajđanu??? Kao što znamo ova zemlja nema svog predstavnika na Euru, a zemljopisno je to granična zemlja koja spada i u Aziju i u Europu..no po svemu ipak sigurno više u Aziju no Europu.

Engleska je reprezentacija igrala najviše utakmica zamislite upravo u Velikoj Britaniji, odnosno Engleskoj!!??? Finale u kojemu igra Engleska s Italijom igra se u Londunu u Engleskoj na stadionu Wembley??? Većina gledatelja smatra kako je Engleskoj nepravedno dosuđen jedanaesterac u utakmici koja ih je odvela u finale!

Neki ključni igrači nisu mogli igrati zbog pozitivnog testa na koronu, dok su drugi koji su bili uz njih igrali, vidjeli smo barem nekoliko suludih odluka i događaja koji se ne mogu objasniti logično i kriterije koji nisu jednaki za sve i svakoga!

Pravila u Velikoj Britaniji oko publike i slično očito su koristeći se tzv. panedmijom i mjerama išla u smjeru da se što je moguće manji broj gostujućih, a što više engleskih navijača nađe na utakmicama koje se igraju u Velikoj Britaniji, odnosno Engleskoj???

Vjerujete li uopće u regularanost Eura 2020 i u odluke FIFA-a i UEFA-e??? Zbog čega su sve ključne utakmice englezi igrali u engleskoj i zbog čega kao finalisti opet igraju na svom glavnom stadionu u Londonu????

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s