NAJAVA: U JESEN DONOSIMO NIZ ČLANAKA KOJI ĆE DO TEMELJA UZDRMATI DRUŠTVENE ELITE KUTINE….

NOVIJU POVIJEST DRUŠTVENE I URBANE SCENE U KUTINI VEĆ GODINAMA FALSIFICIRAJU I KRIVOTVORE DRUŠTVENE I KULTURNE ELITE KUTINE UZ POMOĆ PODOBNIH “TUMAČA” POVIJESTI O KOJOJ NE ZNAJU NIŠTA…..

Jesen će na Kutinanews mreži vjerujte nam biti zanimljivija no ikada ranije u 11 godina djelovanja naše mreže. Spremni smo pomaknuti granice i ispričati priče koje se taje, skrivaju i prešućuju vezane uz društvena kretanja u Kutini unazad 10 i više godina.

Kroz posljednjih 10-tak godina u nekoliko navrata pisali smo o tome kako se prekraja, pogrešno tumači i plasira putem raznih lokalnih amaterskih i samoprozvanih “stručnjaka” novija povijest Kutine, gubi povijesna baština urbanog života Kutine, iznose netočni podaci, pišu netočni članci, iskrivljava nešto što bi trebalo u budućnosti postati “istina”!

Sve se to čini i putem medija koje vode zlonamjerne, nestručne i politički određene osobe.

Unutar javnih ustanova kroz sustav na “mala vrata” ulaze kao tumači i “suvremenici” novije kutinske povijesti osobe koje lažiraju noviju gradsku povijest i stvarnost, namjerno, ili slučajno pričaju notorne neistine i kroje kroz osobne stavove i tumačenja stvari o kojima ne znaju ništa. Niz osoba zaslužnih za mnoga društvena kretanja, promjene, i događaje, izbacuje se , minorizira, ili čak posve uklanja iz novije povijesti grada, a pridaje se značaj ljudima koji aposlutno nemaju nikakve veze s događajima o kojima javno govore, istupaju i prezentiraju LAŽI!

Ono što danas imamo u Kutini građeno je godinama i sustavni je zid neistina, laži u koje su upletene javne osobe, iz kulturnog i društvenog života, koje dopuštaju laicima, samoprozvanim tumačima novije povijesti kreirati sliku koja ne odgovara istini….

ČIATJTE NAS… U JESEN, OVE, ČUDNOVATE 2021, DONOSIMO NIZ ČLANAKA KOJI ĆE ZATRESTI I UZBURKATI IDILU PODOBNE DRUŠTVENE ŽABOKREČINE GRADA DO TEMELJA!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s