KUTINA/POLITIKA: SDP-OVOJ ČELNICI SADA JE “SUMNJIVA” BUDUĆA ZGRADA NA TRGU FRANJE TUĐMANA, ČIJE IME KAO I SDP-U BLIZAK NOVINAR, NI MOLNAR NIJE U STANJU IZGOVORITI?????

Nakon što joj je smetao projekt Aglomeracija, te izgovorila čitav niz potpunih besmislica o nedovoljnom “informiranju” građana o ovom projektu, te niz paušalnih i netočnih konstatacija, Jasminka Molnar , na izborima do nogu potučena čelnica kutinskog SDP-a, sada je u svom osebujnom stilu preko društvenih mreža otkrila “kako joj je nešto sumnjivo” oko izgradnje buduće zgrade na trgu dr. Franje Tuđmana??? Molnar “ima i dokaz” piše na svom životnom prostoru, društvenoj mreži sdp-ova poražena čelnica.

Neprekidno lametiranje sdp-ove čelnice na sjednicama gradskih vijeća pokazuje zorno kako se ova osoba jednostavno ne može pomiriti s činjenicom rezultata na zadnjim lokalnim izborima, a to su; građani Kutine nisu povjerovali njenim neistinama i kampanji praćenoj valom online mržnje i degutantnih uvreda. Izgubila je na svim izbornim mjestima osim u Međuriću , gdje je dobila s 5 glasova???

Jasminka Molnar sama je sebe s mjesta na određeno zaposlila na neodređeno u POU Kutina , ustanovu koju i danas koristi kao i od dana kada se ondje politički instalirana pojavila za osobnu političku promociju! Izgradila je vatrodojavni sustav bez građevinske dozvole. Na zadnjim izborima izgubila u naseljima gdje SDP nije nikada izgubio, a poražena je čak i u naslejima s većinskim sdp-ovim biračim tijelom!

“Vodila” je UO za društvene djelatnosti jedva dvije godine i uz veliku radost ondje zaposlenih političkim dekretom tadašnjih sdp-ovih gradskih vlasti premještena na mjesto ravnateljice POU Kutina, a na žalost mnogih ondje zaposlenih.

Koga zapravo zastupa Jasminka Molnar ??? Čini se samu sebe i svoj povrijeđeni ego zbog tako teškog poraza na izborima??? Njene floskule o prodaji Malog Lošinja, o tome kako će ona ukinuti prirez, o spalionici otpada, samo su dokaz kako ova politička figura kutinske oporbe nema previše doticaja sa stvarnošću, a ni argumenata u svojem neprekedinom destruktivnom djelovanju koje pokazuje i pravu narav i karakter osobe, koja sama o sebi na društvenim mrežama piše hvalospjeve i sama sebe kiti superlativima…..a ponekad iznosi žalopojke , a češće se okomljuje na aktualnog gradonačelnika , te pojedince iz gardskih vlasti koji su njoj po njenom mišljanju “stali na žulj”!!!???

Bahatatog i arogantnog stava, istupa prepunih osobne netrepeljivosti i ogorčenja, nemogućnosti da se pomiri sa porzaom i sebe stavi u realni okvir mogućnosti, Jasminka Molnar sve dublje u glib osobnog nezadovoljstva i bijesa zbog neispunjenih osobnih političkih ciljeva i apetita, gura i vlastitu stranku!

Jasminku Molnar jednostavno je teško slušati i pratiti na sjednicama gradskih vijeća , jer tolika količina neznanja s jedne, a političke destrukcije s druge strane , sve pomješano s dozom nadrealne narcisoidnosti , nije lako “progutati”…

Samo po sebi to što piše i čini govori o čelnici SDP-a isto koliko i rezultati na izborima. Dva puta se kandidirala dva puta uvjerljivo izgubila. Od stranke je napravila svoju osobnu privatnu ispostavu, a izgubila povjerenje vlastitih birača… dakle to bi ukratko bila Jasminka Molnar.

Jedino mjesto osim društvenih mreža i govornice na sjednicama gradskih vijeća , gdje možete čuti identične stavove onima Jasminke Molnar, jest FB stranica Nikole Blazekovica, novinara moslavackog lista koji godinama zlorabi novinarski poziv i privatno djeluje dok plaću prima u mediju koji bi uskoro mogao doći u većinsko vlasništvo Grada Kutine….

Znakovito je kako ni Blaezkovic ni Molnar nisu u stanju u svojim lametiranjima putem društvenih mreža izgovoriti ime trga dr. Franje Tuđmana, pa ga zovu, “gradski trg”, “Središnji gradski trg” i slično…?????

Nasuprot tome, nije im strano jednom napisati osvrt o “oslobođenju” Kutine od strane komunisitčkih partizanskih jedinica u drugom svjetskom ratu, a drugome napisati kako “smo ponosni na svoje bake i djedove partizane”? Netko doista živi u dalekoj i hvala Bogu zauvijek nestaloj prošlosti….

Ostatak građana živi u sadašnjosti , no ista ni Jasminku Molnar , ni njenog medijskog istomišljenika ne zanima….

Nas ne zanimaju kao i većinu građana koji su to pokazali jasno i na zadnjim izborima Jasminka Molnar, njena privatna politička koalicija , mržnja i destrukcija!

3 thoughts on “KUTINA/POLITIKA: SDP-OVOJ ČELNICI SADA JE “SUMNJIVA” BUDUĆA ZGRADA NA TRGU FRANJE TUĐMANA, ČIJE IME KAO I SDP-U BLIZAK NOVINAR, NI MOLNAR NIJE U STANJU IZGOVORITI?????

 1. Postovani novinaru,

  Postoje brojni dokumenti kojima se moze dokazati da gda. MOLNAR je u pravu sto spori pitanje nove zgrade na gradskom trgu. Pocnimo od pocetka, a cinjenice mozete provjeriti sami. Godine 2020. Raspisan je prvi natjecaj za gradnju zgrade na gradskom trgu od strane APN-a, na natjecaj su se javile 2 ili 3 tvrtke s ponudama oko 34 milijuna kuna bez PDV-a. Osiguran novac za izgradnju zgrade je 22 mijijuna kuna. Prvi natjecaj je ponisten zbog nedostatka sredstava. Nakon nekoliko mjeseci raspisan je ponovljeni natjecaj gdje se opet javiko 2-3 tvrtke s ponudama oko 32 milijuna kuna bez PDV-a. Osigurana sredstva opet iznose 22 milijuna kuna. Natjecaj je ponisten zbog nedostatka sredstava. Pocetkom 2021 ponovno se raspisuje natjecaj ovoga puta uvjeti natjecaja su znatno pojednostavljeni. Na natjecaj se javljaju 4 tvrtke od kojih najjeftinija iznosi 30 milijuna kuna bez PDV-a. Osigurana sredstva su i dalje 22 milijuna kuna. Medutim, prica tek krece. Do sada po ustaljenom kljucu natjecaj je bio ponisten zbog nedostatka sredstava. Ovaj put isto pravilo ne vrijedi, vec grad Kutina ce ce pronaci dodatnih 8 milijuna kuna da bi se projekt mogao realizirati. Sumljivo oko toga natjecaja je sto ga dobiva tvrtka koja je izvodila radove na izgradnji djecjeg vrtica u Banovoj Jaruzi gdje su odobreni naknadni radovi u visini 1 milijun kuna na investiciju od 5 milijuna odnosno nekih 20-tak posto. Sporna tvrtka nema reference da bi predmetnu zgradu mogla raditi s obzirom da joj je godisnji prihod oko 11 milijuna kuna. Iz navedenog jasno je vidljivo da postoji u najmanju ruku sumnja kako je to moguce i bas zasto sada grad Kutina se nasao u poziciji da odobri dodatnih 8 milijuna kuna za izgradnju zgrade. Mogao je odobrit isto u bilo kojem od predhodno ponistenih natjecaja, ali nije.
  Cinjenice:
  1. Izvodi tvrtka sumljivih referenci
  2. Grad ce velikodusno odobriti 8 milijuna dodatno za financiranje zgrade
  3. Do ovog natjecaja tvrtka koja je dobika nije sudjelovala na predhodna 2 ponistena natjecaja.
  4. Za 8 milijuna kuna u Hradu kutina se kogu napraviti znatno nuznije i kvalitetnije stvari

  Ne budite pesimista, vec progledajte pa vidite kako zapravo se unistava gradska blagajna. A nazalost sve to cemo platiti mi gradani

  • Poštovani članu/ce kutinskoga SDP-a, možda bi netko i “progledao” da niste poslali ovaj pamflet na uobičajeni SDP-ov način gerila djelovanja putem web-a, dakle s lažnog maila “insider”, nazvanog Babinjo. No, ok, tradicija medijskog djelovanja kutinske ljevice se nastavlja, pa ne mozemo ni ocekivati da je se odreknete. Da vas malo poučimo o posve istinim tvrdnjama, a to je da je Vaša gđa. Molnar, koja se eto posredno javlja ovim putem, zaista nezakonito sama sebe zaposlila na neodređeno vrijeme u javnu ustanovu POU, a u koju je dospjela kao politički uhljeb, a koju koristi otkada je ondje u svoje osobne političke svrhe i samopromociju. Također je neoboriva činjenica kako je gđa. Molnar svojom greškom izvela radove bez građevinske dozvole vrijedne 1,4 milijuna kuna, a također je jasno da je ona stajala u kampanji najogavnijih uvreda putem društvenih mreža i najniskijih načina javnog omalovažavanja sugrađana i političkih protivnika. Naravno, to Vas nije briga. Sada je gđa. Molnar otrkila u silnoj srđbi silne nepravilnosti u radu sadašnjih gardskih vlasti, dok je sudjelovala izravno i neizravno u devatsaciji grada tijekom mandata SDP-a od 2013 do 2017. te godine.??? Ni to vas ne zanima??? Ne zanima vas ni činjenica kako gospođa Molnar i dalje radi kao politički kadar i uhljeb u javnoj ustanovi u kojoj je gore navedeno učinila??? Naravno da vas ne zanima. Također vas ne zanima ni činjenica kako je Jasminka Molnar osoba koja praktički nikoga osim sebe ne zastupa i svoje osobne, privatne političke interse i što je vlasittu stranku dovela do najgoreg poraza u zadnjih 30 godina, izgubila na svim biračim mjestima osim jednog, te od stranke napravila svoj privatni obiteljsko politički projekt??? Smatrate da je Jasminka Molnar osoba koja bi trebala voditi Kutinu??? Vidite, mi tako ne mislimo, smatramo ju jednom od najgorih političkih pojava u svijetu kutinske politike ikada..međutim i smai birači pokazali su što o njoj , njenoj “politici” misle i uskratili joj masovno podršku, dok su podržali gardonačelnika kojega nazivate “Babinjo”… no polako…. vjerujte gospođo “Babinjola” imamo o sdp-ovoj krilnici dovoljno materijala da i ono malo građana koji još uvijek smatraju da će se destrukcijom, ovakvim mailovima, djelovanjem kroz paramedij Nikole Blazekovica i podmetanjima nešto postići pogurnemo da “progledaju”… Niti jedna vlast nije u cijelini ovdje bila za korist građana, već uglanvom osobne parcijalne interese, no sdp Jasminke Molnar, nešto je što zaista građani Kutine nisu zaslužili, nešto toliko nisko i jadno, da apsolutno ne vjerujemo niti nas je briga za bilo kakve “afere” i moraliziranje od strane te političke figure, pa čak i kada koristi , eto prikrivene mailove…. Mogli ste recimo nastupiti manje prozirno, pa nasloviti nekako drugačije mail..čisto da vas savjetujemo kako biste možda i djelovali ozbiljno….
   Ovako dragi Babinjola….. morati ćete i nadalje korisiti privatni medij i novinara koji to nije, čovjeka koji je utopljen u osobnu mržnju i frustraciju za plasiranje vaših senzacionalnih otkrića i afera…

   LP

  • dodatak: Što se tiče vaših činenica dargi članu SDP-a Kutina, evo pitanja,
   1. “izvodi tvrtka sumnjivih referenci”??? KOJIH???
   2. grad će odobriti dodatnih 8 milijuna kuna??? Pa , pogledajte pto je grad odobrio i učjnio s javnim novcem tijekom SDP-ove vladavine, niste dobili izbore, da jeste mogli ste ond ane odobriti kredit, odfnonso zaustaviti izgardnju zgrade koja je izvorno bila upravo porjekt SDP-a i predizborno obećanje, koje niste kao ni jedno drugo realizirali.
   3. do ovog natjecaja tvrtka koja je dobila nije sudjelovala u prethodna 2??? Pa što???
   4. Za 8 milijuna kuna u Kutini s emogu napraviti znatno nuznije i kvalitetnije stvari??? Koje?? Niste tijekom svog mandata napravili NIŠTA, koje su to stvari??? Izađite ponovno na izbore, pobjedite, pa da vidimo kakve bi to bile stvari.. srećom to se neće dogoditi, jer građani Kutine nisu ljudi bez vlastitog stava i mišljenja…

   LP

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s