POZITIVNA KUTINA: KUTINSKI INOVATOR STJEPAN SVIBEN I NJEGOV “CRO FOG” I U ARAPSKIM EMIRATIMA!

izvor/foto:fb Stjepan Sviben

Već smo u više navrata pisali o kutinskom inovatoru Stjepanu Svibenu u Hrvatskoj najpoznatijem po izumu ručnog aparata za tretiranje komaraca Cro-Fog, no Sviben je otišao i korak dalje, pa je stao puniti novisnke članke zbog prilagodbe svog uređaja dezinfekciji javnih prostora, li i ured ai zatvorenih prostora. Očito njegove inovacije nalaze put ne smao do domaćeg, već mu se otvaraju i strana tržišta. Na svom Fb-u objavio je članak Sanele Dropulić o boravku u dalekim Emiratima , gdje je “denifirana” suradnja s ovim kutinskim inovatorom i poduzetnikom.

“Na osbni poziv člana visokog plemstva i vladajuće obitelji čija sam gošća, boravim u Emiratima kako bi zajednički osigurali investicije u fenomenalne projekte hrvatskog poduzetništva. Suradnja za jedan odličan poslovni projekt iznimnog inovatora i poduzetnika Stjepan Sviben već je definirana, a slijede nam nova zajednička iskustva. Vrlo komunikativni, pristupačni, otvoreni za suradnju i konstruktivne prijedloge. Politika ih ne zanima, samo pošten i odgovoran rad, disciplina, izvršavanje dogovorenog… cijela Hrvatska imala bi iznimne koristi kada bi bilo više pameti i voljeNadam se da hoće – napravili smo prve konkretne korake, idemo dalje..”

Stoji u objavi Sanele Dropulić, a sam Stjepan Sviben objavio je fotku s članom kraljevske vladajuće obitelji iz Emirata, skupa sa svojim izumom, “Cro fog” uređajem! BRavo za Stjepana Svibena!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s