LJETNA SIJESTA, VRAĆAMO SE ZA NEKOLIKO DANA!

Dragi naši vjerni čitatelji. Stiglo je ljetno doba godišnjih odmora..kakvih takvih, nekima na poljima, nekima na radnim mjestima, nekima na jadranskoj obali, a nekima ako nigdje, a ono u kletima, ili kod rodbine na selu. “Sezona kiselih krastavaca”, ta vječna paradigma, ljetnog zatišja, pred jesenske aktivnosti, vrijeme je za lakše teme, no ne po svaku cijenu.

U današnjem svijetu u kojemu korak po korak gubimo slobodu.. a koju ako istu želimo zadržati trebamo i biti spremni na borbu, potrebno je i stati, domoriti se, uhvatiti snage za novi zalet na jesen.

Ekipa Kutinanews mreže uzima si malenu pauzu od nekoliko dana, osim za izvanredne vijesti i želi vam svima ugodne ljetne praznike, prije svega u društvu dragih ljudi i uživanje u praznicima.

Ništa se neće dogoditi u ovih tjedan, do desetak dana, zlo će i dalje rovariti, lokalni ljevičarski novinar bez svog osobnog života i prijatelja i dalje će “u međuvremenu” šerati tuđe vijesti i pametovati, kružiti ulicama…bez neke svrhe i vlastitog života, no grad će zapasti u uobičajenu ljetnu letargiju koja će kulminirati tijekom kolovoza.

Političari će i dalje izigravati veliku brigu za vas, a svijetski hohštapleri terorizirati pokušajima da vas zastraše i natjeraju d aradite ono što ne želite prijeteći vam oduzimanjem slobode kretanja, prava na rad, kretanje i život…a sve na konto takozvane “pandemije” virusa koji je tu kao krinka za pokušaj potpune devastacije čovejka i ljudskosti…

Sunce će sjati, cvrčci pjevati svoju ljetnu pjesmu…. uživajte u svijetu koji nije naše vlasništvo, već naš dom…

No na jesen od rujna očekuje nas mnoštvo itekako zanimljivih vijesti i događaja, ali i tema o društvenom , javnom i političkom životu Kutine, Hrvatske i svijeta, a koje ćete na našoj mreži prošitati i saznati bez umatanja, uljepšavanja i skrivanja..

Primpremamo i neke teme, koje će sigurni smo itekako privući pozornost čitatelja, ali i neke s pravom uznemiriti. U svakom slučaju , pružiti ćemo vam pregršt informacija od kojih mnoge nećete vidjeti u mainstream medijima.

Čitamo se za nekoliko dana, sve vas volimo i pozdravljamo!

REDAKCIJA KUTINANEWS MREŽE…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s