KUTINA: JASMINKA MOLNAR (SDP) PUTEM FB-A PRIJETI MEDIJIMA KOJI NE MISLE ISTO KAO ONA….. IZVOLITE… NAPRIJED!

SAMO SHVATITE GĐO. MOLNAR OVO NIJE JUGOSLAVIJA, KADA JE KOMITET ODLUČIVAO ŠTO JE ISTINA , A ŠTO NE I ODREĐIVAO TKO SMIJE , A TKO NE SMIJE PISATI GOVORITI JAVNO! NE BOJIMO SE VAŠIH PRIJETNJI I JAVNOG PROGONA!

JASMINKA MOLNAR, čelnica lokalnog SDP-a, javno putem društvene mreže prijeti našoj stranici TUŽBOM, jer ne želimo iznositi njene poličke stavove vezane uz njene osobne stavove oko događaje u Eko Moslavini!!???

Izvolite gđo. Molnar, tužite, dokažite vaše javno izrečene KLEVETE i neistine koje širite putem društvenih mreža kao zaposlenica javne gradske tvrtke POU, te kao predsjednica stranke koju ste odveli u potpuni poraz na zadnjim lokalnim izborima!Tužite nas za tvrdnje koje ponavljamo, na radno jesto u javnom sektoru, prvo na mjesto pročelnice u UO za društvene djelatnosti postavljeni ste izravnim POLITIČKIM DEKRETOM, tadašnje SDP-ove vlasti, bez prethodnog iskustva i znanja , a nakon manje od pola mandata premješteni na mjesto ravnateljice POU Kutina!!!!

Tužite nas , jer iza vaše predizborne kampanje stoji privatna stranica novinara gradskog, javnog medija , tužite nas i dokažite vaše klevete, identične onima Nikole Blazekovica o tome da nas netko finacira s ovom , ili onom cifrom, jer to je naprosto LAŽ!

Jasminka Molnar, je prešla svaku granicu, normalnog i primjerenog ponašanja, na društvenim mrežama okružena je valom lažih FB profila koji šire MRŽNJU, NETREPELJIVOST, OSOBNU MRŽNJU, KLEVETE I JAVNO SRAMOĆENJE! Ista ta i takva osoba, se našla prijetiti i zahtijevati da se u javnom medijskom prostoru govori ono što ona želi????

Gospođo Molnar, mi nismo Nikola Blazekovic, novinar javnog medija koji radi vama u korist plaćen iz raznih IZVORA NA TERET POREZNIH OBVEZNIKA! Nećemo raditi onako kako vi putem društvenih mreža zahtjevate i nećemo pokleknuti pred vašim prijetnama, i neistinama!Vi ste ti koje plaćaju porezni obveznici i objasnite, kakav vi to posao radite, danonoćno se baveći privatnim poslom i promicanjem osobnih političkih stavova putem društvenih mreža???Jesu li vas građani Kutine izabrali da vodite grad na zadnjim izborima??? Nisu!!!

Pokazali su vam nepovjerenje i izgubili ste na svakom izbornom mjestu u Kutini i okolici osim na jednom , gdje sete dobili s 5 glasova???

Upropastili ste stranku i iskoritili ju za osobe potrebe i za vaše privatne političke ciljeve.Iznijeli ste tijekom zadnjih izbora niz neistina, teških kleveta i probali isfabricirati niz afera koje ne postoje… podržavali ste gnjusne osobne uvrede i klelete vašeg koalicijskog partnera Danijela Kepea, te njegove “Nezavisne liste”, koja uopće nije bila sastavnica vaše nepostojeće koalicije???

Gospođo Molnar, izvolite kutinskoj javnosti objasniti kako se službena “priopćenja” vaše stranke prvo objavljuju na privatnim stranicama Nikole Blazekovica, tek onda na stranicama vaše stranke??? Na koji način ste izveli radove u POU Kutina, a da niste dobili uporabnu dozvolu za te radove i na koji način ste nakon novog imenovanja ravnatelja PU Kutina, došli s mjesta na određeno vrijeme na radno mjesto na neodređeno radno vrijeme???Tko vam je dozvolio da kreirate na društvenoj mreži FB stranicu koju predstavljate kao službenu FB stranici javne gradske ustanove POU, sami moderiarte tu stranicu, koristeći službene podatke i logotip gradske ustanove???Tko ste uopće vi? Na koji način ste došli do zaposlenja u javnom sektoru i kada?

Tko vam je i putem kakvog najtječaja osigurao radno mjesto čelne osobe kutinskog POU?????Dokazi će medijima gospođo Molar uskoro biti dostavljen o tome na koji način ste vodili zadnju izbornu kampanju, koje ste osobe i tvrtke, angažirali , a nisu u izvješću o financiranju Vaše kampanje!

Gospođa Molnar također trebati će objasniti na koji način ona i što uopće zadnjih mjeseci radi u javnoj ustanovi POU, Kutina, kada to dolazi na posao, koje je to zadatke obavila i čime se točno bavi za vrijeme radnog vremena, kao i o tome tko su autori mase lažnih Fb profila i stranica koje su širile i šire govor mržnje njoj u korist, kako tijekom izborne kampanje, tako i dan danas???

Tko je to poticao Jasminku Molnar ispod njenih veleumnih objava poput ove prijeteće kako će ona “tužiti”, “medijima” dati dokaze i slično profili poput sljedećeih; Carla Kathic, tko je Tigar Cro, Slobodna Kutina, Kutinski kolumnist, Dunjograf, Ženomlat, Paun Paunović—te deseci drugih lažnih profila i anonimnih stranica punih teških osobnih uvreda, privatnih fotografija i kleveta, koji se pojavljuju iza javnih objava Jasminke Molnar, Nikole Blazekovica i njihove zajedničke kampanje mržnje na društvenim mrežama???????

Jasminka Molnar morati će objasniti na koji je to ona način tijekom svoje kampanje imala niz medijskih objava iza kojih stoji upravo paramedijska stranica Nikole Blazekovica , “kutinainfo”, njegovi video klipovi i ostali materijal, te obajve privatnog portala bivšeg, a očito što se tiče Molnar i sadašnjeg stranačkog prvaka M.Mišljena “HR vijesnik”…Molnar će morati objasniti i niz svojih netočnih objava na društvenim mrežama, kleevat i neistina, poput onih o stvaranju deponija pored gradske tržnice, te mnogo toga još!

Ovo nije Jugoslavija! Teško je nekome shvatiti da uporne prijetnje slobodi govora, te istvoremeno medijsko nasilje na društvenim mreama stoji iza Jamsinke Molnar pod krinkom skoro nepostojećeg SDP-a , te privatnih stranica Nikole Blazekovica… nema drugih mjesta koje ljude nazivaju “volovima” bikovima, te ih javno vrijeđaju… osim medijskih prostora bliskim upravo Jasminki Molnar!

Pa neka nas tuži, zastrašuje, vrijeđa, iznosi klevete i neistine, bavi se političkim nagađanjima i subverzivnim medijskim djelovanjem,…za to nije plaćena, plaćena je novcem poreznih obveznika da radi u gradskoj javnoj ustanovi, a ne da putem društvenih mreža politizira godinama i nameće kutinskoj javnosti skupa s Nikolom Blazekovicem svoje osobne stavove, konstrukcije i objede…

Eto, izvolite gđo Molnar, tužite svakoga tko se usudi kazati kako stvari stoje, te progovoriti istinu o tome. Slobodno… vaš je potez na redu…..

Možete tužiti kao u doba bivše Jugoslaivje svakoga tko ne piše prema Vašim željama i partijskom dekretu, ili naputku , ili osobnim stavovina….. ali nećete zaustaviti istinu, niti sebe uspjeti prikazati kao pozitivnu političku ikonu Kutine, jer to niste…a da niste dokazali ste vašim dosadšnjim političkim angažmanom, te u konačnicima i poraznim izbornim rezultatima, građani Kutine pokazali su da se ne slažu s njom i ne podržavaju Jasminku Molnar….. ne podržava ju ni većina birača stranke koju je uzurpirala i prisvojila…..SAMO SHVATITE GĐO. MOLNAR OVO NIJE JUGOSLAVIJA, KADA JE KOMITET ODLUČIVAO ŠTO JE ISTINA , A ŠTO NE I ODREĐIVAO TKO SMIJE , A TKO NE SMIJE PISATI GOVORITI JAVNO! NE BOJIMO SE VAŠIH PRIJETNJI I JAVNOG PROGONA!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s