KUTINA/ŽUPANIJA: NA DOGAĐAJE U KUTINI REAGIRAO HDZ, ODNOSNO IVAN CELJAK ISPRED ŽUPANIJSKE ORGANIZACIJE STRANKE

Na aktualnu situaciju u Kutini koju je potakla svojim izalskom u janvost direktorica komunalne tvrtke očitao se na traženje 24 sata i HDZ, točnije onaj županijski. Ivan Celjak priopćio je kako najoštrije osuđuje korupciju i zloupotrebu položaja, te poziva nadležna tijela da utvrde činjenice.

U Kutini je na izborima izabran u prvom krugu HDZ-ov gradonačelnik, koji se u cijeloj priči spominje kroz izjave trećih osoba. Zanimljivo je da imamo osjećaj kako iza cijele priče stoji i dio koji nismo za sada mogli vidjeti u janvosti.

Ono na što svakako potiče istup Cvrtile, jest razmišljanje, kako se inkriminirajuće radnje i događaji zapravo u Hrvatskoj događaju toliko često da su u nekim sredinama postali prihvaćen obrazac ponašanja što svakako nije dobro. Također, govorimo od prvog dana, loše je, što se kod ovakvih situacija vrlo brzo zabrovalja krimen raznih drugih lokalnih političkih aktera, pa imamo situaciju u kojoj kao u Kutini ostavke traže i rogobore po društvenim mrežama oni iza kojih je čitav mandat upravo protkan korupcijom, zloupotrebom položaja, zapošljavanjem po stranačkom ključu i kadroviranju po stranačkoj liniji , a bez ikakvih znanja i preduvijeta na ključna mjesta i pozicije u gradu!

Vratimo se reakciji županisjkog HDZ-a, dakel Celjak kaže da će stranka ukoliko i kada se utvrde inkriminirajuće činjenice u tom slučaju postupiti po Satutu. Za sada Celjak se poziva na presumpciju nevinosti do okončanja uvrđivanja činjenica o slučaju u Kutini.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s