KUTINA: ODRŽANA SKUPŠTINA ŠRK AMUR!

Na redovnoj Skupštini najvećeg ribičkog sportskog društva u Kutini, ŠRK “Amur”, danas je na jezeru Bajer sudjelovalo čak 166 članova ovog društva. Amur je jedno od društava u širem orkuženju koje se može ponositi velikim brojem uistinu aktivnih članova!

Predsjednik društva nakon Skupštine je Siniša Fijala, dopredsjednik Dubravko Turjak, a tajnik Branko Židek. Teme skupštine su bile uobičajene za ovakva društva, od poribljavanja voda pod ingerencijom kluba, organizaciji natjecanja i sudjelovanju na istima.

Amur okuplja veliki broj kutinskih zaljubljenika u sportski i rekreativni ribolov, ljudi kojima je to ne samo hobi, već i strast, te koji se itekako razumiju u faunu naših rijeka i jezera, te doprinose i bore se za očuvanje vodotoka, ribljeg fonda i razvoj ove vrste rekreacije.

Članovi kluba Amur sudjeluju u natjecanjima u sportskom ribolovu, organiziraju ista, te postižu zapažene rezultate, no i okupljaju brojne ribiče s našeg kraja, sudjeluju u društvenim aktivnostima i doprinose zajednici.

Na Skupštini su ispred Grada Kutine osim gradonačelnika Zlatka Babića sudjelovali i pročelnik UO ureda gradonačelnika Robert Kolenc, te pročelnik UO za financije Ivan Crnac.

Ovim putem želimo svim članovima i vodstvu ŠRK Amur, puno uspjeha u daljem radu, uz ribički pozdrav “BISTRO”!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s