SMŽ/POLICIJA: DOGAĐAJ KOD GLINE, GDJE JE STRADALO 6-GODIŠNJE DJETE, POSLJEDICA JE SVAKODNEVNE PRAKSE , OMOTANE U “ZAKON ŠUTNJE”!!!

foto/ilustracija

Slučaj od jučer iz “poliicjske bilježnice”, ponukao nas je da otvoreno progovorimo o neodgovornom ponašanju mnogih naših sugrađana. Naime stavljanje malodobne djece na traktore, vožnja na blatobranima, pa čak i dozvola da djeca upravljaju traktorima nije baš rijetko viđena pojava. Naravno vlada zakon šutnje, te čak i ponos roditelja koji takve stvari čine, sve dok se ne dogodi tragedija! No ni to ne sprečava ostale da čine iz godine u godinu isto! NE ČINITE TO!!!

izvor:PU SMŽ

Prije stjecanja prava na upravljanje traktorom upravljala 64-godišnja žena koja je prevozila 6-godišnjeg dječaka

Jučer, 13. rujna, oko 17.30 sati, na području Gline u mjestu Dabrina, makadamskim putem, traktorom je prije stjecanja prava na upravljanje upravljala 64-godišnja žena, koja je prevozila 6-godišnjeg dječaka. Za vrijem vožnje došlo je do pada djeteta s traktora pod zadnju gumu. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. Po dovršetku izvida slijede odgovarajuća pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s