SMŽ: ŽUPAN IVAN CELJAK, NAJAVIO SPAJANJE DOMOVA ZDRAVLJA U SISKU, KUTINI I PETRINJI U JEDINSTVENI ŽUPANIJSKI DOM ZDRAVLJA

Povodom 100 dana obnašanja vlasti nakon zadnjih lokalnih izbora, javnosti se obratio župan SMŽ Ivan Celjak, te pritom iznio niz novosti, planova, projekata, kao i ono što je do sada realizirano.

Za kutinčane svakako je zanimljiva vijest o najavljenoj organizacijskoj reformi na području zdravstva. Mediji, napose oni lijevi, vole u prvi plan stavljati riječ UKIDA SE, no čemu se ovdje radi.

Naime reformom, se zaista ukidaju domovi zdravlja kao samostalne jedinice u Sisku, Petrinji i Kutini, tri najveća grada u županiji, te svi domovi zdravlja postaju dio jedinstvenog županijskog Doma zdravlja, bez tri ravnatelja i s manje birokracije, iznosi Celjak.

Ovo spajanje, neće značiti slabljenje zdravstvene usluge prema županu, već će se postići značajne uštede u upravljanju i organizaciji, a usluge pacijentima će biti proširene kaže Celjak.

One thought on “SMŽ: ŽUPAN IVAN CELJAK, NAJAVIO SPAJANJE DOMOVA ZDRAVLJA U SISKU, KUTINI I PETRINJI U JEDINSTVENI ŽUPANIJSKI DOM ZDRAVLJA

  1. Svaki novi župan donosi promjene pa taman za neke bile pogubne ali eto napravio je promjene! Sisak i Petrinja su u banani po pitanju financiranja u zdravstvu a ovdje je relativno dobro pa ajmo ih sjebat jer smo i mi u SK i Petrinji sjebani!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s