KUTINA: ŠKOLA SPORTA NASTAVLJA SE I NAKON LJETNE SEZONE, TRAJATI ĆE SVE DO KONCA LIPNJA SLJEDEĆE GODINE!

ŠKOLA SPORTA U KUTINI NAKON LJETNE SEZONE SE NASTAVLJA! ŠKOLA ĆE TRAJATI SVE DO DO 30 LIPNJA 2022. GODIEN , A OKUPLJA DJEVOJČICE I DJEČAKE OD 7 DO 13 GODINA. TENIS, PLIVANJE, VATERPOLO, STRELJAŠTVO, ATLETIKA…DVORANSKI SPORTOVI I ONI NA OTVORENOM…DJECA SE UPOZNAJU SA SVIM SPORTOVIMA

izvor/FOTO: FB “škola sporta Kutina”

Nakon Ljetne škole sporta nastavili smo sa Školom sporta koja će trajati sve do 30.06.2022.Djevojčice i dječaci od 7 do 13 godina su ovoga puta trenirali KOŠARKU.

Bavljenje košarkom postižu se učinci na zdravlje: trening povećava aerobni kapacitet, razinu energije i metabolizam, što zauzvrat pomaže djeci da se bolje koncentriraju u školi. Izvođenje vježbe na terenu i van njega sa loptom omogućuje djeci razvoj mišićne snage, razvijanje reakcija ravnoteže kod djece i strategije ravnoteže te sprječavanje budućih ozljeda.

Hodanje unatrag, okretanje ili trčanje dok se vodi lopta, istovremeno pazeći na druge igrače je izazovna , ali zanimljiva vježba za koordinaciju i svijest o tijelu u prostoru.Treneri škole košarke ROOKIE 21, Roman i Borna Čimbur, su nas učili osnovama košarkaške igre, kroz zanimljiv trening.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s