KUTINA/OSVRT: JEDNOSMJERNA MEDIJSKA CESTA KOJOM SE VOZI ISKLJUČIVO LIJEVOM STRANOM….

Političko-medijsko “uprizorenje” filma “afera u Kutini”, od strane lokalnog , kutinskog SDP-a, točnije čelnice ove stranke, a u cilju pritisaka na institucije i organe istrage, zaista ukazuje na izuzetno licemjernu politiku koju vodi ova stranka, preciznije tek jedna jedina osoba. Društvene mreže kao jedino mjesto djelovanja, a jednosmjerna , lijeva strana ceste kao jedina “istina”???

Pitamo javnost i to cjelokupnu , ne samo kutinsku, kako je moguće da se dogodi sljedeće. Afera u Kutini i optužbe direktorice Eko Moslavine jasno su medijski definirane. Optužuje se aktualna vlast za “uhljebljivanje” u javnoj tvrtki, trgovinu utjecajem i nepotizam. Istraga je u tijeku. Međutim tko može objasniti kako je tijekom mandata SDP-a u Kutini od 2013 do 2017- te godine u istoj toj Eko Moslavini nakon dolaska direktora po “pozivu” SDP-ova čelništva, napravljena sistematizacija i od jednog stvoreno više upravljačkih mjesta na koja su zaposlena dva tadašnja vijećnika SDP-a, te sin gradskog vijećnika SDP-ove koalicijske stranke, kao i sin vijećnice koalicijskog partnera SDP-a u javnoj ustanovi, te članica SDP-a u gradskoj tvrtki????

Unatoč vidljivim indicijama na djela političkog zapošljavanja, trgovine utjecajem i očitog nepotizma, mediji tada nisu reagirali, kao ni institucije????

Lokalni FB medij koji se danas bavi isključivo “aferom u Kutini”, tada je u službi SDP-a zataškavao svaku takvu radnju, te su se vršili otvoreni napadi, prijetnje i uznemiravanje svakoga tko je progovorio istinu i iznio sumnje u netransparentan rad tadašnje SDP-ove vlasti u Kutini.

Također postavljamo pitanje, zbog čega se uporno šuti i ne želi javno demantirati, ili potvrditi, radi li zapravo POU danas djelomice nezakonito, zbog propusta bivše SDP-ove ravnateljice prilikom radova , gdje nije dobijena uporabna dozvola, zbog toga što su radovi napravljeni bez potrebne građevinske dozvole, donosno izveden je vatrodojavni sustav bez hidrantske mreže?????

Tvrdnju da su radovi u POU vrijedni 1,4 milijuna izvedeni dok je ravnateljica bila današanja čelnica lokalnog SDP-a bez građevinske dozvole i time nije dobijena uporabna dozvola javno je kazao Željko Tomičić pročelnik UO za društvene djelatnosti na sjednici G.V.-a grada Kutine, čija snimka postoji i danas na službenom you tube kanalu Grada Kutine????????? Zašto po tom pitanju nitko ništa nije poduzeo, uključujući ni medije, koje ne zanima ništa sumnjivo ukoliko je SDP u to upletene u Kutini???? Zanimljivo.

Ako ćemo o mogućoj korupciji, nepotizmu i drugim nezakonitim i problematičnim društvenim pojavama, onda je krajnje neprihvatljivo, da na takva djela ukazuju oni koji su bili dionici vlasti koja je upravo takve rabote i činila, vidljivo i to tijekom 4 godine mandata!!!

Sada naravno možemo očekivati nove javne uvrede i prijatenje putem društvenih mreža , anonimnih portala i komentare lažnih profila, s kojima čelnica kutinskog SDP-a, te ova stranka “nemaju nikakve veze”??? Možemo odmah i navesti koja su to mjesta osim Fb-a “kutinanifo”, novinara bliskog sdp-u,, a s kojima lokalna ljevica “nema nikakve veze”, “ruža žuta”, “dunjograf”, te lažna stranica “kutinanews”, kao i lažni Fb profili, tipa “Robert Zlatko Šerić”, svojedobno “slobodna Kutina” “Marijo Masnec” te niz drugih. Toliko o transparentnosti, dobrim namjerama i brizi za dobrobit grada ….

Kako je to “radio” SDP u Kutini što se tiče “uhljebljivanja”, nepotizma i stranačkog zapošljavanja, preciznije ćemo uskoro uz molbu da naše navode provjere i državni organi, tako da se utvrdi je li to istina.

Što se tiče Fb objava iza kojih ponavljamo ne stoji nikakav SDP, već jedino čelnica te stranke u Kutini, da parafraziramo, SDP je jasno i vidljivo “ponižavao građane” svojim političkim načinom vođenja Kutine od 2013 do 2017. godine…..i to baš na načine o kojima danas govori i na što ukazuje gospođa Cvrtila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s