KUTINA/NAJAVA: RAJ ZA LJUBITELJE GLJIVA ZA VIKEND, 6. FUNGI FEST

izvor: TZG Kutina foto by T.Koran

U organizaciji Turističke zajednice grada Kutine, Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje, Centra za istraživanje gljiva „Russula“ Novska i Gljivarskog društva „Ivan Focht“ Kutina te pod pokroviteljstvom grada Kutine ovu subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna, na prostoru Posjetiteljskog centra Repušnica održat će se VI. FungiFest – festival gljiva u Parku prirode Lonjsko polje.

I ove godine pripremili smo šarolik program, ali i ovoga puta prilagođen trenutnim epidemiološkim mjerama. Posjetitelje očekuje izložba gljiva, stručna predavanja, kreativne radionice, turistički Fungi vlakić, mobilna izložba Diverterra te ugostiteljska ponuda. U subotu program traje od 9 do 18, a u nedjelju od 10 do 17 sati.

Ovim putem Vas pozivamo da za vikend navratite do Posjetiteljskog centra Repušnica, bilo pješice, biciklom, automobilom ili Fungi vlakićem, posjetite izložbu gljiva, kušate gljivarske delicije ili se upustite u istraživanje Lonjskog polja, jednog od najvećih i najbolje očuvanih prirodnih poplavnih područja u Europi te jednog od posljednjih područja u Europi gdje je očuvano tradicijsko pašarenje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s