KUTINA: ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA LAG MOSLAVINA

Održana je redovna Izborna skupština LAG Moslavina. Za predsjednika Upravnog odbora LAG-a je ponovo izabran gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, za dopredsjednike su izabrani Marko Magdić , načelnik Općine Križ , te gradonačelnik Grada Garešnice Josip Biladžija.

Jedan od osovnih ciljeva od međugradskog udruženja, na razini Moslavine kao mikroregije, jest poticati članove lokalnih zajednica obuhvaćenih LAG-om, na osmišljavanje raznih aktivnosti koje bi mogle pomoći u razvoju i promicanju svojih sredina, kroz tradicijske vrijednosti, specifičnosti, kulturnu i povijesnu baštinu i slično.

LAG Moslavina je ujedno i jedno od najaktivnijih udruživanja na razini mikroregije Moslavina, koja ima svoje zajendičko naslijeđe , povijest i vrijednosti, a na žalost rascjepkana je u čak tri županije, od Sisačko-moslavačke, preko Bjelovarsko-bilogorske do Zagrebačke.

U sljedećem razdoblju istaknuto je na skupštini LAG će provoditi mnoge projekte, a sudionici se vesele i daljem jačanju suradnje i zajendičkih projekata.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s