KUTINA / OSVRT: GRAĐANI KUTINE NE PLAĆAJU KROZ UPLATE U PRORAČUN DOTACIJE LOKALNOM JAVNOM MEDIJU DA BI N.BLAZEKOVIC, DJELATNIK MOSLAVACKOG LISTA RADIO ZA PRIVATNU FB STRANICU I GODINAMA JAVNO VRIJEĐAO SUGRAĐANE!

VIŠEGODIŠNJI MEDIJSKI TEROR PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA U REŽIJI ZASPOSLENIKA JAVNOG TRGOVAČKOG DRUŠTVA MOSLAVACKI LIST D.O.O. JE U SUTONU..PA JE BIJES SVE VEĆI, A PODVALE SVE NESPRETNIJE , DOK JE RJEČNIK SVE NEPRIMJERENEIJI JAVNOM PROSTORU….

Budući da dežurni FB “novinar”, inače zaposlenik trgovačkog društva moslavacki list d.o.o., ne može obuzdati svoje aktivnosti upornog prozivanja, dijeljenja kojekavih screen shotova i uobičajenih aktivnosti po društvenim mrežama,dakle, uvreda, prozivanja i pokretanja online peticija za oporbenu čelnicu i slično, red je da se jednom za sva vremena cijenjenom FB promotoru lokalne ljevice jasno i argumentirano kaže kako stvari stoje.

Nikola Blazekovic bi trebao znati i vrlo dobro to zna, da građani Kutine ne uplaćuju novac u gradski proračun Grada Kutine, a čiji dio odlazi na uplate moslavackom listu d.o.o. u kojemu je dotični zaposlenik, da bi on privatno vodio svoje osobne medijske i političke ratove, vrijeđao sugrađane i radio u korist SDP-a u Kutini kao neslužbeni glasnogovornik oporbe.

Grad održava na život trgovačko društvo u kojemu je Blazekovic zaposlen, kako bi ta kuća nepristrano i izvan političkih ideologija izvještavala i informirala građane o lokalnim temama i događajima u Kutini, a ne da bi Nikola Blazekvic već 8 godina sklapao privatne Ugovore o djelu kao fizička osoba s javnim tvrtkama i raznim udrugama, te vodio svoju privatnu Fb stranicu “kutinainfo” , gdje osim što povremeno objavljuje lažne vijesti, netočne infromacije, vodi osobni politički rat sa aktualnom vlašću u korist čelnice kutinskog SDP-a i vrijeđa kolege, ljude, stoji iza niza lažnih stranica, a dojadio je već i pticama na grani sa svojim uvredljivim i primitivnim objavama prepunima osobne mržnje i netrepeljivosti.

Radi se o sobi koja 8 godina sramoti i zloupotrebljava tvrtku u kojoj je zaposlen i kroz koju ostvaruje prihod i to putem uplata iz gradskog proračuna!

To je prava i jedina istina, lice i naličje čovjeka koji sebe predstavlja kao novinara, a zapravo po svemu što čini to nije i ne može biti, jer na dnevnoj razini sramoti novinarski poziv i novinarsku struku.

Blazekovic je plaćen kroz ugovor o djelu između ostaoga i primjerice od strane jedne javne tvrtke, a uskoro ćemo i objasniti s kojim ciljem. Naravno da to krije. Nakon bilo kakvog kritičkog osvrta i nespornih argumenata koji ne idu na ruku njegovim političkim nalogodavcima iz redova kutinske oprobe, gospodin odmah prione objavljivanju javnih uvreda , screen shotova sa neaktivnih Fb stranica i slično. ( SLOBODNO NEKA PROVJERI TKO GOD ŽELI)

Blazekovic je inače svoju privatnu Fb stranicu što je opće poznato zapravo prisvojio kao ranije Fb stranicu sastavnicu službenog gradskog web portala (2017. godine nakon izbora) , dok je tijekom mandata SDP-ova bivšeg gradonačelnika Andrije Rudića uređivao službeni gradski web, vršio ondje cenzuru, blokirao tada oporbene korisnike, te nakon izbora 2017. godine, putem službenog gradskog portala reklamirao svoju privatnu Fb stranicu, sve dok mu nije onemogućen pristup gradskom web-u.

Dakle, da sumiramo, radi se o čovjeku koji je zaposlen u trgovačkom društvu u suvlasništvu, a uskoro i većinskom vlasništvu grada Kutine, radno vrijeme, službene prostorije i logistiku tog trgovačkog društva koristi za osobne potrebe i djeluje putem svoje privatne FB stranice, na kojoj je objavio nedavno čak i broj telefona (svoj osobni) “marketinga”, sklapa ugovore kao fizička osoba s trećim pravnim osobama za svoje usluge promicanja i medijskog praćenja između ostalog i u prosotru trgovačkog društva gdje je zaposlen, godinama vrijeđa putem društvenim mreža sugrađane, naziva ih pogrdnim imenima, sudjeluje u kampanjama lijevih oporbenih stranaka i lista, dok se njegove fotografije, video klipovi i ostali sadržaji “slučajano” nalaze na raznim anonimnim stranicama koje šire mržnju, klevete i javne uvrede poput “dunjografa” i drugih, ali i na službenim FB stranicama lokalnog SDP-a i današnje čelnice te stranke… treba li ovome svemu nešto više dodati???

I na kraju, postavljamo pitanje, kakav je to novinar, koji na svaki argument odgovora jedino i isključivo objavljivanjem javnih uvreda, a čiji je javni vokabular na njegovog privatnoj Fb stranici sveden na riječi poput ; ” ženomlat”, crni labud, sociopat, fekalist, notorni mizogni bik ..i slične??? Uz ovakvav primitivizam koji u javnom prostoru širi Nikola Blazekovic, sve ostalo su silna djeljenja tuđih tekstova i članaka, jer autorski rad, članke i slično osim fotografija, video klipova i slično od dotičnoga javnost nema često prilike vidjeti.

Verbalno nasilje i nešto što bi se moglo nazvati neratikuliranim i nekontroliranim izlijevima bijesa na FB “kutinainfo”, tek su potvrda kako se medijskom teroru ovog samoprozvanog lokalnog medijskog “lučonoše” svih vrsta javnog ponižavanja, kleveta i pokušaja linča u medijskom prostoru bliži se očito kraj…

Svoju ulogu u moslavackom listu , gdje se vodi kao zaposlenik, dok djeluje osobno, privatno, politički i samovoljno , morati će prije, ili kasnije i objasniti, što će biti , (vjerujemo da je “kolega” toga svjestan), NEMOGUĆE!

Pa eto, neka sada, slobodno FB privatni izvjestitelj koji izvještava o trošku SVIH građana Kutine, a ne članova SDP-a , ili neke privatne tvrtke,, nastavi sa svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima, objavljivanjem javnih uvreda, primitivnih i uvredljivih izraza i dijelenja tuđih članaka i vijesti.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s