HRVATSKA: NAČELNIK OPĆINE VELIKA LUDINA, DRAŽEN PAVLOVIĆ, OBRATIO SE PUTEM DRUŠTVENE MREŽE I POJASNIO SVOJ KOMENTAR …

PPRIJE NEKOLIKO MINUTA PUTEM DRUŠTVENE MREŽE JAVNO SE OBRATIO MEDIJSKI PROZVANI NAČELNIK OPĆINE VELIKA LUDINA DRAŽEN PAVLOVIĆ, TE OBJASNIO RAZLOGE SVOG KONETARA NA DRUŠTVENOJ MREŽI …

prenosimo u cijelosti:

Dugo godina već obnašam dužnost načelnika Općine Velika Ludina, puno je bilo dobrih stvari koje su se u to vrijeme odradile i sve su to pratili mediji. No međutim nevjerojatno je koliko je pažnje izazvao jedan moj kratki komentar na Kutinskom privatnom portalu „Kutina in“ prenesen preko FB društvene mreže, gdje sam prokomentirao aktualnu temu navodnog, a sad već i priznatog od naše policije, „batinjanja“ ilegalnih emigranata na Hrvatsko Bosanskoj granici .

Ako sam tim komentarom nekoga uvrijedio , ODMAH SE ISPRIČAVAM.

Međutim, rijetko komentiram na društvenim mrežama, ali u ovom slučaju bio sam „ponesen“ hajkom na Hrv. policiju koja je ,eto upotrijebila sredstva prisile na ljude koji uzastopno a ilegalno pokušavaju prijeći našu granicu. Komentiranje ispod članaka na FB svakako spada u kratku formu iznošenja mišljenja, i svakako takva forma kratke rečenice ne može prikazati cjelokupni stav, isto tako to nije moja službena izjava kakve dajem za medije. Ja kao slobodan čovjek , ali i legalista ove države smatram da se zakoni moje države moraju poštivati, moramo ih poštivati mi građani ove zemlje ali i strani državljani kada ulaze u Hrvatsku.

Nikada mi nije palo na pamet da uđem u neku zemlju ilegalno ili da iz svoje zemlje ilegalno izađem.Ako netko pokuša , mora se bojati i represivnih mjera koje provodi a tko drugi nego policija.Imam dosta poznanika koji rade u policiji i pričaju mi šta se događa na granici, zamislite situaciju gdje u koloni preko granice ide veća grupa emigranata ,a nekoliko policajaca mora zaustaviti te ljude te ih vratiti na polazište. Kada ih vratiš, oni kreču ponovo i ponovo.

Zbog toga sam u komentaru napisao što sam napisao. Napominjem da sam miroljubiv građanin koji u 55 godina života nisam imao nikakvih ekscesa, kaznenih prijava, sudskih procesa itd. Nemam predrasuda prema nijednoj naciji niti vjeri.Svojim komentarom htio sam dati podršku Hrvatskim policajcima koji rade teški posao na granici za vrlo male plaće, pri tom poslu izloženi su i određenom riziku a svako malo im se pokušava nalijepiti naljepnica „batinaša“. Također se želi i Hrvatska prikazati kao zemlja koja krši ljudska prava.

Dražen Pavlović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s