KUTINA: ODRŽANA 30. TRADICIONALNA I JUBILARNA “BICIKLIJADA I ROLIJADA” DRUŠTVA NAŠA DJECA KUTINA!

Konačno smirivanje vremena, pa čak i tračak sunca bili su dovoljni da se danas održi, tradicionalna 30. po redu biciklijada i rolijada! U organizaciji kutinskoga Društva naša djeca, te HAK-a rolijada i bicklijada na poligonu Hrvatkog autokluba privukla je mnoštvo djece, ali i roditelja , te građana.

Rolijada i biciklijada održava se svake godine, a sudjeluju djeca nižih razreda kutinskih osnovnih škola i Dječejg vrtića. Svoje vještine na dva kotača, ali u rolanju okušali su klinci uz podršku publike , puno smjeha i zabave, te gradonačelnika Kutine, sveprisutnog Zlatka Babića.

Događa je bio odgođen zbog lošeg vremena zadnjih dana, tako da je veselje konačnim startom i druženjem kod djece bilo još i veće. Gradonačelnik je Biciklijadu i rolijadu” otvorio, a onda je krneulo veselje i sportski duh kod najmlađih. Ovim događajem DND Kutina želi osnažiti i vještine kod djece, ali i educirati o ponašanju u prometu . Biciklijada i rolijada, svakako je jedan od događaja u nizu aktivnosti DND Kutina koji iz godine u godinu uživa velike simpatije građana i odaziv djece.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s