KUTINA/POPOVAČA: U OKVIRU PROJEKTA “AGLOMERACIJA KUTINA” U RAVNIKU SE GRADI NOVO POSTROJENJE KONDICIONIRANJE PITKE VODE, VRIJEDNO 50 MILIJUNA KUNA

Projekt “Aglomeracija Kutina” ne obuhvaća samo radove na području Kutine, već i one navodocrpilištu Ravnik, na području Grada Popovače. Danas su radove na na uređaju za kondicioniranje pitke vode u Ravniku obišli zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, Davor Vukmirić, direktor Moslavine d.o.o., Mijo Šepak i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

U Ravniku je naime u tijeku izgradnja uređaja za kondicioniranje pitke vode RAVNIK II, kojim će se povećati kapaciteti crpilišta. Radovi su vrijedni više od 50 milijuna kuna, a ukupna vrijednost projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture , aglomeracija Kutina” gotovo pola milijarde kuna, točnije, 488.414.656,13 kuna s uračunatim PDV-om. Bespovratna sredstva EU iz kohezijskog fonda zastupljena su sa 2626.967.282 kune.

Inače smao postrojenje koje se gradi imati će sličnu tehnologiju postojećem, a u služiti će , aeraciji, oksidaciji , filtiranju i dezinfekciji vode.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s