KUTINA: U PRIPREMI 31. MEĐUŽUPANIJSKA IZLOŽBA MALIH ŽIVOTINJA, DATUM ODRŽAVANJA OD 5. DO 7. STUDENOG

U Kutini su u tijeku užurbane pripreme za 31. međužupanijsku izbložbu malih životinja. Ova izložba s dugom tradicijom okuplja mnoge uzgajivače malih životinja i peradi, no i vrlo veliki broj posjetitelja i interes javnosti, kako odraslih, tako i djece.

Izbložba se zbog sve večeg broja izlagača i životinja, od prošle godine održava u Sportskom centru, a tako će biti i ove godine. Posjetitelji će , doznajmo moći vidjeti preko 1000 komada raznih malih životinja, a očekuje se oko 120 izlagača. Na izložbi se svake godine mogu tako vidjeti razne pasmine kunića, goluboba, kokoši purana, pataka, gusaka, a ove će godine biti predstavljene i neke autohtone i vrlo vrijedne pasmine životinja. Pokrovitelji izložbe su uz Grad Kutinu i grad Popovača, Ministarstvo poljoprivrede RH, TZG Kutina.

Osim izložbenog tu je i prodajni, odnosno natjecateljski karakter izložbe, pa će uz niz iznenađenja biti i dodjela nagrada za najbolje ocjenjene životinje koje dodjeluje Društvo uzgajivača, dok će Hrvatski savez uzgajatelja golubova i ostalih malih životinja također sudjelovati u tom dijelu. Ulaznice na izložbu iznositi će 10 kn , na žalost uz kovid potvrde.

Izložba će se održavati od 5. do 7. studenog u Sportskom centru u Kutini.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s