KUTINA/ POLITIČKI OSVRT: PREDSTAVA ČELNICE SDP-A ZBOG KOJE SU SE CRVENJELI I SAMI SDP-OVCI, “SREDILA SAM FINANCIJSKI KURCŠLUS”, PROTIV KREDITA , A ZA STANOVE, PROMAŠILA TEME TOČAKA……

SREDILA “KURCŠLUS U ŠKOLI”, TRAŽILA “GRAĐANSKI SAT”, TE “EDUKACIJU VIJEĆNIKA”, PROMAŠILA SVOJIM POLITIZIRANJEM TEMU POJEDINIH TOČAKA, KRITIZIRALA SVE ŽIVO, TE ISTUPILA NA SKORO SVAKOJ RASPRAVI… SUKUS JE DJELOVANJA ČELNICE KUTINSKOG SDP-A NA DANAŠNJOJ SJEDNICI….

Oni rijetki koji su gledali danas live stream 5. sjednice imali su prigode tesirati svoju psihičku izdržljivost. Bezbroj puta za riječ se javljala predsjednica lokalnog, kutinskog SDP-a, vidjelo se i na nekim vijećnicima njene stranke kako im je već neugodno od politiziranja i kritiziranja svega od strane svoje predsjednice. Što se tu svega moglo čuti, od hvalisanja poznavanjem poslovnika, do isutpa kao da je gradonačelnica ona osobno, no i cijele lepeze očitog elementarnog nepoznavanja načina vođenja jednog grada, floskula o “stvarima koje građane zanimaju”, kritika o stanju u gradu. J.Molnar izrekla je toliko besmislica danas na sjednici gradskoga vijeća da je i inače potpuno miran , novi pedsjednik Gradskog vijeća Robert Krpes morao intervenirati pa na par minuta “ugasiti” neprekidno lamentiranje gospođe predvodnice, sve je više pitanje čega i koga???

Među “biserima” Jasminke Molnar na današnjoj sjednici , bio je nekoliko epskih, od izjave kako je ona dok je bila pročelnica “rješila financijski KURCŠLUS u osnovnoj školi Mato Lovrak”, pa do zahtjevanja da se napravi “Građanski sat” , gdje bi ona valjda u svojoj režiji pozvala svoje pristaše sa društvenih mreža da postavljaju režirana pitanja gradonačelniku, pa do toga da se treba organizirati “educiranje gradskih vijećnika”????

Bila je protiv dizanja kredita za zgradu koja se gradi na trgu, a onda izjavila kako ona nije protiv stanova za branitelje i mlade??? Gradonačelnik Zlatko Babić joj je smireno ukazao na to kako ne može biti ZA stanove za branitelje i mlade, a onda glasovati protiv! “Ne možete biti ja sam za, ali sam protiv”, kazao je Babić. Molnar je nakon toga bila suzdržana kod glasovanja. Bila je , naravno i protiv prijedloga novog budućeg direktora Eko Moslavine Danijela Husnjaka, jer po običaju samtra da ona i vijećnici nisu dovoljno informirani , mada osobno poznaje kandidata Husnjaka, je tijekom SDP-ova mandata bila posatvlejna u gardsku upravu na mjesto pročelnice…..

Paralelno s njenim istupima na na sjednici Gradskoga vijeća “dejstvovala” je i anonimna Fb stranica “dunjograf” koju gđa Molnar spominje na svojim Fb stranicama u kontekstu, kako ona ništa s njom nema, mada ju redovito lajkaju njeni najbliži simpatizeri, da bi na najvulgarniji i najprimitivniji način teškim klevetama i uvredama ispalila salve mrženje prema kandidatu Husnjaku, ali se okomila i na iznimno vulgaran način prema vjećnici DP-a Čuturić… Paralelno je “držao stranu” J.Molnar i medijski pomagač i simpatizer čelnice SDP-a, N.Blazekovic na svom FB “kutinainfo”, ne zaboravljajući objaviti i nekoliko olinjalih uvreda na račun naše mreže i njegove već tradicionalne screen shotove tobožnjih naših objava…

Što se tiče “dunjografa”, uskoro donosimo zanimljiv dokaz tko sve upravo iz SDP-.a podržava uvredljive sadržaje i klevete te bizarne Fb stranice..koja se aktivira oko svakog gradskog vijeća, slučajno i ima isti način prikazivanja politike i iste ciljeve poput čelnice SDP-a Kutina…..????

Izvjesno je kako građani Kutine od J.Molnar neće ni ubuduće čuti niti nekakav konstruktivan prijedlog , ni suvisao plan, osim stalnih kritika, dosadnih i neprekidnih javljanja za riječ na Gradskim vijećima i objavama na FB-u, uz veličanje sebe osobno, te omalovažavanje gradonačelnika Kutine s kojim javno putem gradskog vijeća i društvenih mreža vodi solo rat, bez da joj itko više uopće i uzvraća.

Građani ,a i vijećnici su se vidljivo već umorili od kontinuiranog uzurpiranja govornice i površnih i paušalnih izjava i ocjena koje pljušte od strane J.Molnar na sjednicama, koje je pretvorila u produžetak svog FB aktivizma….

Vezano uz njene “prijedloge” da se organizira ” građanski sat”, gradonačelnik joj je oštro ukazao da se to dogoditi neće, jer su građani informirani i obaviješteni o svemu, a on je dostupan čak i nakon radnog vremena građanima, te da neće dopustiti da ona u svojoj režiji organizira njemu nekakve režirane skupove, već da to ako želi napravi ona i njena stranka sami.

U jednom trenutku, posve je igonirala temu točke na koju se kao i na 90% svih točaka javila za raspravu, te ju je inače smireni predsjednik Gradskog vijeća Robert Krpes, poslao u klupe i prekinuo njeno “izlaganje”, mogla se vratiti za govornicu tek s konkretnim pitanjem vezanim za temu…

Način rada Jasminke Molnar, sve više ukazuje na to kako smo u pravu kada smo njen izlazak na zadnje lokalne izbore ocjenili njenim osobnim , privatnim političko medijskim projektom, a sve vidljivije odmicanje dijela vijećnika od destruktivne u besmislene politike svoje čelnice ukazuje da i u toj stranci vlada sve veće nezadovljstvo političkim i meidjskim istupima J.Molnar i njenim ponašanjem.

Kritike Jasminke Molnar zaista su ponekad smješne, primjerice ona govori o lošem stanju prometnica i slično, a činjence, statistika i argumenti su dijametralno suprotni od njenih tvrdnji, naime, zanimljivo je znati kako je u mandatu Zlatka Babića od 2017-te do zadnjih izbora asfaltirano, uređeno i održavano gotovo 75% više prometnica no u cijelom mandatu SDP-a kada je na poziciji vladajućih bila i sama današnja SDP-ova čelnica .

Još je komičnije kada se zna kako je tijekom mandata SDP-ova A.Rudića u povjerenstvu koje je trebalo sudjelovati pri izgradnji zgrade na trgu bila i sama Jasminka Molnar, zgrada ne da se nije izgradila, već se nije dogodilo ništa, a sadržaj koji je trebala imati , te način financiranja bili su potpuno neizvodljivi… danas je ona protiv kreditiranja,posredno tako i protiv zgrade ( nepotrebna je misli ona u sadašnje vrijeme)…. Zgrada se danas gradi! Gradi se i novi vrtić nakon 40 godina, postoji niz subvencija u obrazovanju, poduzetništvu… a od SDP-ove čelnice slušamo kontinuirane kritike, FB objave prepune žuči i osobne netrepeljivosti prema prvom čovjeku grada, no što je vrlo opasno i paušalnih izjava, netočnih podataka i osobnog tumačenja funkcioniranja gradskih tvrtki, te lokalne samouprave, znajući da takva osoba sebe želi vidjeti na čelu Kutine….taj san predvodnice SDP-a, svakom njenom novom izjavom, objavom i javnim istupom čini se sve je dalje od opasnosti da se nekom nesrećom isti realizira….

Možda je i ono što najviše zabrinjava, nevjerojatna činjenica kako predsjednica kutinskog SDP-a ignorira od izbora na ovamo volju birača i ne priznaje izbrone rezultate, nije se pomirila s katastrofalnim osobnim porazom, a za njega krivi građane Kutine, te nije kao čelna osoba tsranke koja je sastavljala listu nikada nije preuzela odgovornost za svoj fatalni poraz i poraz SDP-a!???

Nastavak solo “politike” predvodnice SDP-a možemo očekivati uskoro u njenim objavama na FB-u na njenoj stranici, te stranici SDP-a koju kontrolira, što očekivati od osobe koja je u stanju napisati nedavno objavu u kojoj ocjenjuje poteze gradonačelnika “SULUDNIM”?????

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s