KUTINA: NAKON ZAVRŠETKA RADOVA U SUSTAVU AGLOMERACIJA RUNJNINOVA ULICA SE ASFALTIRA

Stanovnici Runjaninove ulice u Kutini, godinama su opradano bili itekako nezadovoljni. Ova ulica imala je zasigurno jedan od najlošijih kolnika u Kutini. Stari kolnik, zakrpe, rupe, sve je to mučilo stanovnike malene, ali stare kutinske ulice koja se spaja s Moslavačkom na jednoj, a Mihanovićevoj na drugoj strani. Ulica koja ima prekrasan pogleda na Kutinu i nalazi se na uzvišenju, omeđena s treće strane šumom i područjem Turski stol.

Gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić kazao je u nekoliko navrata kako će ulica biti potpuno sanirana, no čeka se da radovi na projektu Aglomeracija završe u tom dijelu grada i pokazalo se danas kako su najave bile točne.

U tijeku su završni radovi i asflatiranje izravnavajućeg sloja, kroz nekoliko dana ide i završni sloj asfalta , te će Runjaninova ulica dobiti kolnik kakav njeni stanovnici i zaslužuju. U ulici je po završetku radova u dijelu Aglomeracija Kutina, rekonstruirano , odnosno napravljena 42 priključka na vodovodnoj mreži, radovi su se odvijali u dužini od 5988 metara, a vrijednost je iznosila oko 1,5 milijuna kuna.

Radove na uređenju ulice danas je obišao i gradonačelnik Zlatko Babić u društvu direktora Moslavina d.o.o. Mije Šepaka, te Lovorka Labaša, voditelja projekta i pročelnika Eduarda Gelešića.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s