UMJESTO BROJEVA, ZARAZA I STOŽERA, U NAŠ PROSTOR ĆEMO DODATI MALO VIŠE BOJA I RADOSTI TIJEKOM DOŠAŠĆA/ADVENTA

Lakše se diše u ovom sumornom vremenu, kada je barem pongdje malo slobode na vidiku. Prije gotovo godinu dana odlučili smo skupa sa svim suradnicima da ćemo u potpunosti, ili najviše što možemo izbjegavati i bojkotirati na našoj mreži vijesti o brojevima , zarzazima, izvještaje stožera, prenošenje vijesti o mjerama i slično. I bez nas medijski prostor je u službi nikada u povijesti ranije viđene agende koja vas doslovno 24 sata dnevno trpa istim vijestima kako bi stvorila što veći strah, paniku, te postigla cilj koji je namenut.

Kroz ovih godinu dana pokazalo se kako se medijski može funkcionirati bez maistream ponavljanja i mantranja o brojkama i nasilne propagande. Ima i drugih tema.. Svjedoci smo i sve većeg otpora građana diljem svijeta , a sada i u Hrvatskoj, prema odlukama koje zaista nemaju vidljivih logičnih opravdanja, jednosmjerne vijesti, jendosmjerni medijski teror i cenzura nije ono što ćete vidjeti na ovom prostoru. Živimo barem na ovaj način slobodno, dok se ne postigne i istinska sloboda i povratak u normalan život dostojan ljudskog bića. Nikada nismo bili ni protiv “bockanja”, štoviše smatramo kako svaki čovjek ima pravo izbora , pa tako vrijedi i što se tiće bockanja i odluke da se to ne čini! S potvrdama međutim očito se prešla granica tolerancije i zdravog razuma, stoga su ljudi počeli “pucati”.

Nastojati ćemo vam i dalje pružati informacije drugačije od onih koje plasira globalni režim, ispuniti naš prostor i drugačijim viđenjem određenih stvari i pojava u društvu, a tu je zabavni dio života, bez kojega ne možemo, pa i onaj poučni, edukativni. Izuzetno nam je drago što nas pratite, što ste s nama uvijek i u sve većem broju. Slobodno se uključite u rad kutinanews mreže i sami.. šaljite nam vaše prijedloge, tekstove fotografije, kao što jedan broj naših čitatelja i čini i postanite dio naše, odnosno vaše infromativne mreže… Ima toliko tema, od onih lokalnih , do globalnih, a da pri tom zaobiđemo stalno ponavljanje teza, teorija, igre brojevima, stožera i slično, čime smo bombardirani od lokalnih do nacionalnih medija, ciljano i neumorno… Mi ne djelimo, mi spajamo, znamo tko je na strani dobra, a isto tako znamo tko stoji u tami i od kuda vjetar puše..

Uživajte u našim sadržajima, a tijekom prosinca odnosno od 28. studenog kao i lani, naš ćemo prostor ispunjavati i temama vezanim uz advent isčekivanje Božića..i dodati ćemo svemu malo više boja, koje nam svima dana stoliko nedostaju….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s