SVIJET: R.WATERS ČLAN LEGENDARNIH PINK FLOYDA, “OTPILIO” VLASNIKA FB-A I INSTAGRAMA , “F..K YOU, NO, F..IN’ WAY”

LEGENDARNI GLAZBENIK ČLAN KULTNOG BENDA , “OTPILIO” PONUDU FB-A I INSTAGRAMA JASNO, GLASNO I JE..ITAČNO!

Član legendarnog, zapravo kultnog benda PINK FLOYD, Roger Waters , biranim riječima odbio je zathjev vlansika Facebook-a i ove mreže da se pjesma Another Brick in The Wall, s albuma The Wall (ZID), iz 1979. godien pojavi kao pozadinska glazba u novoj Fb-ovoj reklami za Instagram. Birane riječi Rogera Watersa , prenose strani mediji su bile sljedeće; “F..k you, No F…in’ way, u doslovnom prijevodu , “Je.. se , Nema je..ne šanse!

Mada je za ustupnje glazbe nuđen velik novac Waters je ponudu glatko i vrlo jasno i nedvosmisleno odbio. s jedne strane Waters je glazbenik “težak” više od 300 milijuna dolara a s druge strane često je govorio kako glazbu sa svojim potpisom dakle i onu Pink Floyda, ne želi ustupati nečemu što ne smatra dobrim..pa je time i dao svoje mišljenje o ovoj društvenoj mreži.

Jedno od objašnjenja svoje živopisne i grube odbijenice FB-u i Instagramu, Waters je objasnio u meidjima, kazvši kako smatra da obje društvene mreže imaju preveliku moć, cenzuriraju slobodu govora, te spomenuo i ecnzuriranje priče o Julianu Assangeu.

“Taj mali p***ek je počeo sa stranicom na kojoj se ocjenjuje izgled djevojaka. Njoj ću dati 4 od 5, ova je ružna, dat ću joj 1… I onda je on dobio toliku moć! Sada je jedan od najmoćnijih idiota na svijetu”, oštro je kazao Waters prenose mediji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s