KUTINA: GRADONAČELNIK NA TRENINGU ŠKOLE SPORTA

Jedna od boljih inicijativa i hvale vrijedan projekt koji nastoji pojačati interes djece za sport svakako je Škola sporta, koja u Kutini okuplja sve više djece. Koncept je osim razvoja motorike, socijalizacije i drugih aspekata bavljenja sportom, te povećanja interesa djece za sport i upoznavanje s raznim sportovima.

Kroz Školu sporta najmlađi se upoznaju s gotovo svim sportovima , te aktivno treiraju kroz upoznavanje s košarkom, nogometom, streličarstvom, atletikom, plivanjem, odbojkom, te cijelim nizom sportova. Na ovaj način u kombinaciji treniranja, igre i edukacije djeca razvijaju ne samo ljubav prema sportu, već stvaraju podlogu za vlastiti odabir primarnog sporta s kojim se u budućnosti žele baviti.

Školu sporta jučer je posjetio i gradonačelnik Zlatko Babić, inače omiljeni među djecom, te se i sam pridružio djeci u treningu. Treba naglasiti kako su voditelji Škole sporta postigli zavidni interes djece , a sve prati i veliko zadovoljstvo ovim projektom i samih roditelja. Naravo Školu sporta vode ljudi s velikim osobnim iskustvom u bavljenju sportom , što dodatno daje kvalitetu cijelom projektu, koji je nadmašio očekivanja i iz plana održavanja tijekom ljeta zaživo tijekom cijele godine!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s