KUTINA: PORED NOVOG PUMPTRACK POLIGONA NIČE I SKATE PARK

Umjesto zapuštenog i neodržavanog “Parka za pse” , bivšeg eksperimenta bivše SDP-ove gradske vlasti i tadašnjeg gradonačelnika Andrije Rudića , danas se gradi skate park, pored pump track poligona. Radove je obišao i aktualni gradonačelnik Zlatko Babić. U Kutini je od 2017-te godine, osim rješenja kluba “Baraka” za mlade učinjno daleko više no desetljećima ranije. Koliko god Fb ljevica govorila o “projektima” i slično, nikada nisu čak ni osigurali osnovne uvjete za razne udruge i grupe koje su hvalisali.

Danas imamo i klub “Baraka”, jedan od 4 pumptrack poligona u Hrvatskoj, a sada uskoro, Kutina dobiva i skate park. Kada su već građani Kutine primorani bez vlastite želje prihvaćati rasipanje novca na razne projekte, a posebno medije koje godinama zlorabi lokalni zaposlenik Moslavackog lista” d.o.o., autor bezbrojnih lažnih FB profila i Fb stranica, koji sebe predstavlja novinarem i godinama reketari udruge, gradske tvrtke, potpisuje kao fizičko lice Ugovore o “suradnji” s direktorima javnih trvtki, neka se barem za mlade nešto napravi.

Skate park financira Grad Kutina, projektant je tvrtka Track d.o.o. iz Vinkovaca, izvođač radova tvrtka “Petarda” d.o.o. iz Zagreba, a nadzor je povjeren domaćoj tvrtki Valsil d.o.o.

Kutinski društveni život mladih ovako će se , barem djelomice trginuti iz letargije koja već godinama vlada, a vjerujemo kako će s vremenom i budući skate park biti mjesto okupljanja, pa možda i natjecanja u ovom zanimljivom sportu i rekreaciji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s