KUTINA: STOTINE TISUĆA KUNA ZA MEDIJSKU JAVNU OBMANU, NI JEDAN JAVNIM NOVCEM PLAĆENI MEDIJ NE GOVORI O REALNOM STANJU, NITKO NIJE OBJAVIO POSLJEDICE SINOĆNJEG NEVREMENA!

DA SLUČAJNO MASNO PLAĆENI MEDIJI NE BI IZNIJELI NI JEDNU JEDINU VIJEST O STVARNOM STANJU U KUTINI, TE NETKO NE BI ZAMAZAO ŠTIKLE, VIDJELO SE I DANAS. SJEVERNA I DRUGA NASELJA KUTINE IMALA SU ČAK I PREKID PROMETA ZBOG STOTINA KILOGRAMA BLATA NA CESTAMA O ČEMU NIJE IZVJESTIO NIJEDAN SLUŽBENI, A NI OSTALI MEDIJI NA PLATNOM SPISKU UGRADA KUTINE???? PORUKA GRADSKIM VLASTIMA JE JASNA, SRAM VAS BILO!

Danas smo po tko zna koji puta imali jasan primjer vidjeti kako se milijuni proračunskih kuna slijevaju u stranačku i političku promocju u Kutini zadnjih godina! SVE službene gradske web i Fb stranice, kao i lokalni mediji bave se doslovno uskraĆivanjem informacija građanima Kutine. Naime nakon sinoćnjeg nevremena u Kutini, na širem području Grada Kutine nastale su velike štete, , na sjeveru Kutine bio je čak i na kraće vrijeme zaustavljen promet lokalnim prometnicama, zbog izlijevanja ogromnih količina vode i blata na ceste, na terenu su bili vatrogasci!

Poplavljena su blatom dvorišta , uništeni usjevi, zatrpani ogromnom količinom blata odvodni kanali! Ništa od toga ne možete vidjeti ni na gradskom službenom web-u, ni na pratećoj Fb stranici, a ni na parmedijima koji s eneizravno plaćaju javnim novcem! Stotine tisuća kuna odlaze Večernjem listu, lokalnom radiju čiji zaposlenik vodi privatnu Fb stranicu “Kutinainfo” i radi za oporbu, Radio Quirinus, Lider. hr, Mrežu TV, te niz trećih medija,. a da nemate ni jednu relevantnu i građanima zanimljivu vijest na svim tim medijima, koje koordinira i putem Ugovora o dotacijama plaća famozni UO ureda gradonačelnika?

Umjesto činjenice s kakvim se kaosom suočavaju građani na kutina.hr čitati ćete najave događaja, najave utrke u Kutinskoj Slatini, koja je jutros bila prometno blokirana zbog nanosa blata na cestama, najave događaja, predstave za javnost i slično!??? Uskoro ćemo početi objavljivati screen shotove uplata od trane Grada Kutine, bezbrojnim medijima, dok grad i građani grcaju u problemima!

Sramotno ponašanje gardskih vlasti, medijska blokada bilo kakvih realnih vijesti i širenje “pozitivnih vijesti” koje ne prikazuju realno stanje u gardu, djelovanje je koje je kriminalno!

USKORO VIŠE!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s