KUTINA: ZA REKLAME KRIZE NEMA!

TZG KUTINA PONOSI SE PREDSTAVLJANJEM MOSLAVINE U “NAČITANIJEM” POSLOVNOM PORTALU, NO EVO I ČINJENICA KOLIKO SE SAMO TAJ MEDIJ KOJI NAVODI TZG KUTINE, PLAĆAO I PLAĆA DOTACIJAMA PRORAČUNSKOG NOVCA USRED KRIZNOG VREMENA!!!!

“U najčitanijem poslovnom časopisu i web portalu u Hrvatskoj – Lideru, Moslavina je predstavljena kao konkurentna destinacija u turizmu gledajući strukturalne probleme s kojima se druge vodeće industrije suočavaju jer, prije svega, obiluje prirodnom i nematerijalnom kulturnom baštinom što ju čini održivom destinacijom.” Ovako to piše u objavi kutinske Turističke zajednice prije cca sat dva! No ne piše ni crtica, a građani to , naravno ne trebaju ni znati, dok se gradska vrhuška u Kutini vodi onom da narod neće previše “kopati” koliko Lider mediu, dotacijama iz proračuna grada Kutine aktualna vlast plaća, kao i bezbrojne druge medije kako bi se pisali promotivni članci o uspjesima vlasti, te odabranih gradskih ustanova i udruga?

E pa ovako, “najčitaniji poslivni časopis u Hrvatskoj”, gradske vlasti dragi naši čitatelji plaćaju Vašim novcem kroz dodacije na desetke tisuća kuna!!!! Tako je kutinska gardska vlast putem dotacija upravo “najčitanijem” poslavnom portalu isplatila niz isplata od 1250 kuna do čak 18,7 tisuća kuna ukupna cifra je vrtoglava, a sve samo za “promidžbu” i slične medijske i promotivne aktivnosti! Sve ovo samo tijekom zadnje dvije godine, dakle tijekom pandemijske krize, a danas sveopće gospodarske krize u cijeloj EU!!!!

Ovo je samo kap u moru plaćenih dotaicja janvim novcem cijele sile medija i PR tvrtki! I to u vremenu pandemijske krize, uoči lokalnih izbora, te u današnjim , teškim vremenima, gdje se reže poduzetnicima, udrugama koje nisu na spisku “onih koje se mora financirati”, medijima i samoreklamiranju novca ne smije nedostajati! Činjenica kako politička oporba u Kutini uopće ne postoji, samo pomaže aktualnoj vlasti i rastrošnosti i nepotrebnom korištenju vašeg novca za svoje potrebe!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s