DRUŠTVENI TERMINATOR: SUPER ANDREJ I MJERE! (PAD ZAVRNUTOG VENTILA)

Nakon afere u INA-i, krađe milijardu kuna od likova koje da ih nismo vidjeli na Tv ekranima i portalima mogli zamijeniti za nekakve trećerazredne lokalne “mutne face iz policijskog dosjea”, te mjeseci medijskog terora o tome što nas čeka na zimu, Vlada RH “SPAŠAVA NAROD”! U epizodi Andrej Plenković spasitelj, prezentiran je “sveobuhvatni , pravedan i sadržajan” paket mjera koje će spasiti od gladi i bankrota veliku većinu siromašnih građana, umirovljenika, i ostalih!

U stilu “Velikog vođe”, veliki je vođa izbiflao pred kamerama kakve će morati biti najviše cijene, kilograma šećera, ulja, brašna…. kakve će biti do travnja iduće godine cijene energenata, struje i plina i ponosno zaključio, evo spasio sam narod! I to nije sveeeee… To mogu jedino ja i jedino HDZ! Jedno je sigurno Senfova partija Možemo recimo NE MOŽE! Elitistička globalistička radikalna ljevica, a u to su se uvjerili naivni Zagrepčani , može nam jedino nametati u škole rodnu politiku, spajati nas u asocijacije “balkanskih gradova” i “regiona”, te plesati oko vatre na Trnjanskim krijesovima u čast partizanskih oslobodioca koji su 1945 oslobodili Zagreb od Zagrepčana od njihovih stanova i imetka iživljavali se nad zarobljenicima, rezali udove i uši, silovali, te zakapali žrtve po jarugama, kanalima, rovovima i šumama!

No koga je to “SPASIO” naš premijer, njegova Briselska visost?? Prije svega spasio je svoju stražnjicu i HDZ od sve većeg nezadovoljstva naroda, silnim aferama, krađom milijarde kuna, rastrošnim ministrima, te izu gluposti koju njegovi HDZ-ovci na dnevnoj razini čine, pljačkajući sustavno Hrvatsku….kao i SDP kada mu se pruži prilika dokopati se vlasti, da odmah skinemo Peđi i drugovima potencijalni osmjeh s lica nakon prvih redova članka….

Naš Plenki, spasio je SEBE! Odnosno pokušava to mjerama učiniti, jednostavno mu ne vjerujemo u priču kako je on dušebrižnik i najveći skrbnik naroda, humanist i čovjek iz naroda….kad nije ,… ne … nije! Jer da je…e pa o tome bismo mogli do na godinu.

Sada kad će narod moći kupiti instant pile za manje od 40 kuna, mljevene otpatke i mast….oprostite mljeveno meso , nešto svinjetine i grijati se za nešto manje od cijele plaće i ponekad se raspištoljiti pa potrošiti kilu kruha i litru mlijeka na dan, naša Vlada može i dalje raditi na miru…odnosno vladati na miru?? Ili ne??? U subotu naime spremaju se prosvjedi protiv Vlade i vlasti, no to je uspješno već u startu zeznuo čovjek GRM iz Metkovića i ekipa iz MOST-a koja poziva na prosvjede i reklamira ih, a koji dakle neće biti bez političkog, oporbenog predznaka…

SDP se nije izjasnio u korist prosvjeda, no ne zbog toga jer ga organizira nekakva tobožnja desnica, pa drugovima s Iblerova trga to ne šmeka, već jer su korumpirani isto koliko i korumpirani kolege iz vladajuće korumpirane stranke..pa gdje ćeš ići na prosvijed protiv vlade kakvom bi i sam htio i težiš biti? Mudar je Peđa! A zna i ćirilicu…barem njegova supruga zna…valjda, navodno joj je diploma na tom pismu!

Vratimo mi se mi MJERAMA spasa! Dakle mjere spasa omogućiti će nam da kupujemo drastično skupu i lošu hranu bez dodatnog poskupljenja, a plin trošimo po skupljoj, ali još uvijek ne i nedostižnoj cijeni kakva je mogla biti jer RUSIIII, ti orci i svjetsko zlo napadaju Ukrajinu, a usput zavrću ventile za plin, snimaju spotove strave i užasa gdje se mi europljani smrzavamo u polarnoj hladnoći pored hladnih radijatora….preživjet će tek oni koji imaju solarne panele, čiju ugradnju potiče Vlada spasa njegove visosti Andreja prvog ( i jedinog) u suradnji sa EU!????

Što ako zli Rusi tijekom jeseni smisle neki još podliji plan od ovih podlih planova s ventilima koje zavrću i jezivim spotovima s nekim tužnom pjesmom koja opisuje naše smrzavanje i ledenu smrt??? Spas je u američkom skupom, ali zato ukapljenom, pa stoga i boljem plinu LNG terminalima i solarnim elektranama i kućnim sustavima….. za koje nitko ne govori koliko zapravo koštaju i KOJE SU IM MANE?? Da, navodno imaju i mane 😉

Kako će trgovci reagirati na ograničenje cijena artikala prema mjerama Vlade, ako dobava i cijene vani nastave divljati? Ok, sniziti će se i cijene plina za gospodarstvo…nešto se hrane može u tom slučaju dovesti kamionima na plin…ili vlakovima na jeftinu struju, ali samo tijekom zime , ako bude dosta hladno , jer HŽ ovim vlakovima od granice Slovenije do odredišta u Hrvatskoj treba više nego Kinezu da biciklom dođe iz Šangaja do Moskve vidjeti , jel’ ima jeftine votke na lageru?

Da se razumijemo, pozdravljamo MJERE Vlade Andreja Plenkovića! Pa zadatak je pobogu svake normalne vlasti da s našim novcem odgovorno barata i da pomaže narodu da preživi, a ne da ga potaraca i satre! No kako je ovo licemjerno…baš onako na najjače; “evooo, ja vas spašavam, to nitko drugi ne može”???? Pa dajte nam milijun tuđih kuna i pošaljite u trgovinu po stvari, kupit ćemo sve i svašta i onda kazati MIIIII, mi smo to kupili da vam podijelimo!!!! I to vašim novceeeem, pogledajte kako smo darežljivi, to ne može nitko osim nas, oni drugi što ondje kritiziraju iz busije i reže, oni to ne bi znali!????

Cijela priča oko mjera ista je kao i oko namjerno stvorene krize u svijetu, radi preslagivanja geopolitičkih interesa i stvaranja novog svjetskog poretka ( ovo zvuči baš onako gadno).

Potpuno je jasno da se odigrao scenarij kakav se već mjesecima medijski plasira u stvarnosti, šipak bi Vlada i Andrej Plenković politički preživjeli…. no scenarij je fantastičan, dakle tri mjeseca se medijski zastrašuje narod najavama armagedona na jesen i zimu, a onda…u zadnji čas, pred samu jesen , okružen rujanskim zlokobnim šarenim bojama drveća , dok su sjenke nisko, a moral još niži…dok se negdje iza Sljemena nazire oštri zub sibirske hladnoće i škripanje ventila koje zavrću zli Rusi…stiže osloboditelj, hrvatski Bruce Willis , Superman, Batman, Super Hrvoje, čuvar zapadno balkanske Galaksije, Plenkiii!!! I rješava sve MJERAMA!!!!

Neka Rusi zavrću, mi ćemo glockati ukusna krilca pileta za samo 24,99 kn po kilogramu….odnosno nekoliko eura optočeni toplinom kalorijski jakog ukapljenog plina, koji dolazi s druge strane planete, ili vruće Sahare, upalit ćemo sijalice po povlaštenoj cijeni već u suton, a ne kad padne totalni mrak , u Kutini recimo to i moramo, jer gradska ekipica nam gasi uličnu rasvjetu…da bi bilo romantično….. i bit će nam SUPER!!!! Zahvaljujući Andreju Plenkoviću i HDZ-u! Koji je otkrio lopovluk ljudi koji su bili članovi HDZ-a i vratio ukradeni novac!!! Daaaaaa!

Andrej Plenković odlično je odigrao glavnu rolu u spektaklu “Spas u zadnji čas”… kada se hladna ruska zima približavala , sporo, ali neizbježno , preko stepa Ukrajine i ledila rovove i usporavala bitke, nastojeći prijeći Staru balkansku planinu s jedne, a preko sivog Baltika doći do granica Hrvatske s druge strane i okovati naša zlatna polja, zelene livade, i plavi Jadran, ukazala se svjetlost nakon afere, piletina koja NIKAD , ili barem do proljeća NEĆE doseći famoznih 30 kn po kilogramu…jer iza Nove godine neće ni moći , jer ćemo imati euro, a piletina ne može NIKADA doseći cijenu od 30 eura po kilogramu, jer je to ne moguće…i to bi bio kraj svijeta… Super Plenki, nalazi rješenje.. MJERE!!!!!

ALELUJAAAA!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s