KUTINA: JAVNA RASVJETA GASITI ĆE SE OD 01 IZA PONOĆI DO 4 SATA, OVO JE IZVJESNO REZULTAT RASTUĆEG GRAĐANSKOG BIJESA I STRAHA GRADSKIH VLASTI OD GUBITKA POVJERENJA GRAĐANA KUTINE

Nakon mjeseci maltretiranja zdravog razuma građana Kutine, ugržavanja sigurnosti sudionika u prometu i života građana, bez ikakvog javnog objašnjenja , niti informacija za građane, javnog nezadovoljstva i opravdanog bijesa građana na poteze aktualne političke gradske vlasti na čelu sa Zlatkom Babićem, zbog načina gašenja javne rasvjete, danas krajnje licimjerna obavijest putem medija pod kontrolom lokalnog HDZ-a, prije svega se to odnosi na kutina.hr, pa onda HDZ-ovu satelitsku Fb stranicu “Pozitivna Kutina” , o tome kako je “izvršena kompletna tehnička prilagodba upravljačkog sustava javne rasvjete”, te će se ista gasiti od 01 sat iza ponoći do 04 sata ?????

Ovaj potez ishođene je ISKLJUČIVO ZBOG , građanskog nezadovoljstva, straha vlasti od gubitka povjerenja , te medijskih pritisaka.

OBAVIJEST I GRADSKE UPRAVE I NJIHOVIH POLITIČKI OBOJENIH MEDIJA GLASI OVAKO:

Iz Grada Kutine obavještavaju građane da je izvršena kompletna tehnička prilagodba upravljačkog sustava javne rasvjete kojom je omogućeno potpuno funkcioniranje javne rasvjete u večernjim i jutarnjim satima, dok će se ista gasiti samo noću od 1 do 4 sata.

Naime, zbog znatnog poskupljenja energenata, Grad Kutina je donio odluku o regulaciji javne rasvjete, s ciljem smanjenja rashoda za električnu energiju. Slijedom pozitivne svjetske i EU praksu, Grad Kutina je provodio gašenje javne rasvjete u svim naseljima tijekom dijela noći i jutra što je rezultiralo smanjenom potrošnjom električne energije za oko 20%.

– Smatramo da ćemo na ovakav način postići prijeko potrebnu uštedu, a svakako i dalje vodimo računa o kritičnim terminima i područjima kako se ne bi ugrozio promet i osjećaj sigurnosti građana, poručili su iz Grada.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s