KUTINA: ŽELITE LI POSAO KOJI NE MOŽETE DOBITI? OVO JE PRILIKA ZA VAS DA SE JAVITE I NE DOBIJETE POSAO, RASPISAN “NATJEČAJ” ZA DIREKTORA RA MRAV!

Gradsko trgovačko društvo RA Mrav, kao što znamo vodi HDZ-ov direktor, Vijeće je donijelo i Odluku kojom ćete kao direktor ovog i drugih gradskih trgovačkih društava imati menadžerski Ugovor i plaću o trošku poreznih obveznika koja će biti tajna za javnost! I ne samo to!!!!

Vas će kao kandidata izravno ocjenjivati, s vama razgovarati i predložiti Zlatko Babić, prema novoj gradskoj odluci, bez mučenja oko javne rasprave na Gradskom vijeću, tko šljivi gradsko vijeće!!!!! I to nije sveeee, ukoliko baš Vas Zlatko Babić nekim slučajem odabere, a što je nemoguće, o vašem prijamu na posao odlučivati će skupština, koju čini ZLATKO BABIIIĆ!!!!!

Postoji tek jedna začkoljica, da ne kažemo kvaka 22, sitnica, morate biti član HDZ-a i dosadašnji direktor, ili osoba iz HDZ-a , ili osoba iz HDZ-a o kojoj se odlučilo da će biti kandidat kojega Zlatko Babić mora predložiti, a nakon toga Zlatko Babić kao Skupština i prihvatiti za mjesto direktora! Dakle svi detalji su tu, krenite, javite se, javite nam kako je prošlo! Budite plavi mrav!!!!

SVI DETALJI NA PVOEZNICI:

https://www.kutina.hr/Sluzbeni…/ArticleId/39714/oamid/1501

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s