KUTINA: DOGAĐAJE BEZ PUBLIKE PLASIRAJU KAO “POSJEĆENE EVENTE”, TE MEDIJSKE BESMILICE UKRAŠAVAJU SVOJIM FOTOGRAFIJAMA…..

Nije kutinska vlast pogubila kormilo samo kod pogodovanja privatnim interesima u Crkvenoj ulici, silnoj bahatosti i oblaku korupcije koji ih slijedi u stopu, odnosno svaki njihov “projekt”,. već su počeli putem plaćenih medijskih prostora, a za to izdvajaju silan gradski novac , u okviru svoje HDZ-ove kampanje plasirati čiste laži i javne obmane!

Mažoretkinje su natjerali na nastup na potpuno praznom trgu dr. Franje Tuđmana, na jedva 10 C, tek radi medijske promocije samih sebe! Nigdje nikoga, grad prazan, trg prazan! Tek šaka političara i foto aparati gradskog protokola, za potrebe HDZ-ovih medija, Kutina.hr i Pozitivna Kutina! Kakva sramota, a onda i još sramotnija objava gradonačelnika Kutine na svom službenom profilu, gdje ističe kako su “svima prisutnima” prikazane vještine’?? Kome , praznom trgu???? I osobno njihovim veličanstvima iz gradske uprave???

Većina događaja bila je rezervirana za samu gradsku vlast, čak se i na Svečanoj sjednici molimo zaposlenike gradske uprave da dođu popuniti prazna mjesta u kino sali???? U prvih par redova na koncertu povodom dana grada članovi HDZ-a gradonačelnik, te njihove supruge i pratilje, te politički zaposlenici iz gradske uprave’???

Ivana Grdić bez ikakvog ustručavanja osvjetljavanje četiri zgrade , gradske uprave , muzeja, galerije i stražnje strane zgrade POU Kutina, naziva “eventom” i spominje posjetitelje??? Niti je to event, niti je ikakvih “posjetitelja” bilo, osim slučajnih prolaznika u sumornoj i pustoj jesenskoj , a k tome i kišnoj večeri!!!

Što zamjenica gardonačelnika Grdić nije dala osvjetliti u sklopu svog “evneta” plaćenog gradskim kunama, prednju stranu zgrade glazbene škole i Uprave POU, gdje umjesto stakla vidimo najlone na prozorima zabijene za letvice???? Pa da građani Kutine vide pravu sliku HDZ-ova Potemkinovog sela, dok se u Crkvenoj užurbano javnim novcem radi prilaz privatnoj zgradi i laže građane o javnom interesu???

Bezobrazluk aktualne političke vladajuće klijentelističke klike prešao je svaku mjeru, a medijsko bacanje prašine ljudima izravno u lice, izaziva sve veći otpor, naime najveći broj građana Kutine, bez obizra na politička uvjerenja i ideološke stavove NIJE POSJETILO NI JEDAN od podnuđenih programa, koji su prije svega poslužili za vlastitu promociju HDZ-ovim gradskim pročelnicima, simpatizerima, i vlastima i ni za što drugo!

Kutina polako čini se postaje svjesna dubine i razmjera štete koju današnja vlast čini Kutini, ali i predizborne prevare i lažnih obećanja koja su olako pregažena čim se učvrstio novi mandat i raspored u Gradskoj upravi i vijeću!

HDZ-voi pročelnici i direktori sada se pojavljuju na svim mogućim događajima u Kutini, kako bi se fotografira u uvjerenju kako građani Kutine ne znaju tko su zapravo oni, o kakvim se ljudima radi, a posebno “političkim veličinama” , a o vještinama da ne govorimo, to su i pokazali, Kutina je demografski opustošena, urbano unakažena, koruptivno zagađena do krajnjih granica, dok se nečiji privatni džepovi pune i broj nekretnina raste!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s