KUTINA/SPORT:KADETI MAGNUMA PET MEDALJA DONIJELI IZ OSIJEKA

Mladi strijelci streljačkog kluba Magnum su 12.11. 2022.g. sudjelovali na Državnom 2.Turniru Olimpijskih nada održanom u Osijeku. Na ovom najjačem Hrv. juniorskom turniru koji je ujedno i jedan od izbornih natjecanja za reprezentaciju uz veliki broj strijelaca iz cijele Hrvatske Kutinčani su osvojili čak pet medalja.

Na ovom juniorskom natjecanju kadetska ekipa Magnuma bila je najbrojnija streljačka ekipa sa petnaest strijelaca koji su se dokazali kao najspremniji za ovo natjecanje, posebno su se dokazali najmlađi kutinski strijelci Patrik Srbotnjak osvojio je 2.mj. u konkurenciji kadeta, Franko Slota nakon raspucavanja i borbe do zadnjeg metka osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora, što je velik uspjeh s obzirom da je Franko još kadet a nadmetao se sa najboljim Hrvatskim juniorima i osvojio medalju, Lana Butković koja je proljetos imala i jedan međunarodni susret sa Hrv.

Reprezentacijom u Smederevu , osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji juniorki i s vrlo visokim rezultatom od 532 kruga što ju svrstava među najbolje Hrv. juniorke.

„ iz naše škole streljaštva kroz koju svake godine prolazi pedesetak mladih sportaša, izašao je jako dobar podmladak djevojčica i dječaka , koji svakim danom dokazuje da se u našem klubu jako dobro i uspješno radi a to dokazuju rezultati sa natjecanja. Na ovom turniru zablistali su naši najmlađi strijelci s ambicioznim rezultatima i time su digli ljestvicu i ozbiljno ušli u konkurenciju za mlade Hrvatske reprezentativce“ ističu treneri streljačkog kluba Magnum.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s