KUTINA: POGLEDAJTE OVU UŽASNU, PRIMITIVNU MANIPULACIJU DJECOM, UDRUGAMA I TRUDOM DJECE, KUTINE, OD STRANE GRADSKIH VLASTI I HDZ-OVA MEDIJSKOG SERVISA O TROŠKU GRAĐANA KUTINE!

GRADNAČELNIĆE BABIĆU I HDZ-OVI SURADNICI, NIJE LI VAS SRAM KAKO STE DJECU ISTJERALI U HLADNU NOĆ, BEZ PUBLIKE, KAKO BISTE SE FOTOGRAFIRALI I PRAKTIČKI SAMI STATIRALI U SVOJOJ MEDIJSKOJ PREDSTAVI, ZVANOJ “DAN GRADA” BEZ PUBLIKE I BEZ GRAĐANA?????

Prije nekoliko dana, natjerali su gradski HDZ -ovi propagandisti i Zlatko Babić kutinske mažoretkinje da odreže po hladnom vremenu navečer predstavu ISKLJUČIVO ZA POTREBE HDZ-OVOG MARKETINGA, UO gradonačelnika i ekipe, “Pozitivne Kutine, “Kutina.hr” i ostalih FB prostora iza kojih stoji kutinski HDZ i vlast! Na događaju vidimo osim sudionika, tek gradonačelnika i cijelu bulumentu medija plaćenih proračunskim novcem za promoviranje političkih kutinskih vlastodržaca!

Danas ponovo plasiraju ovu vijest, nakon izlaska u javnost činjenice , kako su događaj organizirali bez ikakve posjećenosti i po hladnom vremenu samo kako bi zadovoljili svoju sujetu i potrebe stranačke propagande i medija!

Svaka čast djeci, mažoretkinjama, roditeljima na trudu i znanju, a li svrha u koju su bezočne gradske odnarođene vlasti organizirale pod krinkom “Dana grada” ovaj i mnoge druge događaje su očiti dokaz POTPUNE BEZOBZIRNOSTI kutinske politike i korištenje mladih , udruga i djece u svrhu stranačke propagande, nema posjetitelja, NEMA ODAZIVA GRAĐANA, NEMA GOTOVO NIKOGA OSIM ONIH KOJI PRIVATIZIRAJU GRAD i stranačkih medija koji promoviraju LAŽ, OBMANU I NEISTINE!

Predugo smo u ovom poslu da vam možemo kazati sramite, se i gubite s kutinske političke javne scene za sva vremena! Pokušaj fotografiranja članova gradskog puhačkog orkestra i djece koja čekaju nastup, s leđa i na sve moguće načine , kako bi se pokušala i to neuspješno dočarati nepostojeća posjećenost ovom igrokazu medijskog ešalona Zlatka Babića i kutinskog HDZ-a , za svaku je osudu i dokaz, do koje mjere nisko ide ekipa koja danas predstavlja vodeću političku opciju u Kutini! Sramite se milijun puta, mada srama nemate, nadajmo se da će Kutina snaći snage da ovo što danas imamo na vlasti u gardu pomete zauvijek s javne scene u ropotarnicu povijesti i zaborav!

Objava HDZ-ovih medija Kutrina.hr i Pozitivna Kutina govore više od tisuću riječi, GDJE SU GRAĐANI, GDJE SU POSJETITELJI, GDJE JE NAROD??????

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s