KUTINA: HOĆE LI BITI KLIZALIŠTA OVE GODINE, ROK ZA PONUDE ISTJEČE 22. STUDENOG, DAKLE DANAS!?

Ovih dana dobili smo i nekoliko upita naših čitatelja vezano hoće li ove godine tijekom Adventa/Došašća u Kutini biti instalirano klizalište na trgu dr. Franje Tuđmana? Naravno kao i sve ostalo što građane zanima, tako odgovor na ovo pitanje nećete pronaći na službenim gradskim medijima i onima plaćenim vašim novecm. Provjerili smo, na službenom gradskom web-u vidljivo je tek kako je Grad Kutina objavio POZIV NA DOSTAVU JAVNIH PONUDA, kroz postupak javne nabave, za klizalište, dodatnu opremu i organizaciju klizališta??

Ovaj Poziv, Grad je objavio tek 11. studenog kako je vidljivo u dokumentu, a procijenjena vrijednost je na 199 tisuća kuna bez PDV-a. eventualni Ugovor trebao bi se odnositi na vrijeme od 9. prosinca do 9. siječnja.

Kao kontakt osoba , te osoba zadužena za informacije ponuditeljima je Grad naveo ni manje ni više nego Roberta Kolenca HDZ-ova pročelnika famoznog UO Ureda gradonačelnika. Dakle iz svega ovoga vidljivo je kako bi klizalište ukoliko Grad odabere ponuditelja trebalo početi s radom 12. prosinca.

S obzirom da smo vidjeli prethodnih godina kako su za postavljanje klizališta na trgu potrebne opsežne predradnje, kao primjerice nivelacija terena , obzirom da imamo trg koji “visi”, a danas je već 22 . studeni, za odabir ponuditelja i pripremu cijelog projekta i postavljanje klizališta uz prethodno niveliranje terena imamo prema navedenom trajanju eventualnog Ugovora 20-etak dana.

Prethodnih godina najava Zimske čarolije i medijsko hvalisanje klizalištem imali smo prigode gledati i slušati na gradskim medijima već od konca listopada, no ove godine eto, ovo je jedini podatak o nekakvim aktivnostima na ovu temu.

Rok za dostavu Ponuda istječe 22. studenog, dakle DANAS!

Vjerujemo kako će nakon ovog članka, osvanuti i nekakvo objašnjenje za građane , vjerujemo na HDZ-ovim medijskim prostorima koje , gledajte čuda kontorlira upravo osoba gore navedena za kontakt podnutiteljima, dakle Kutina.hr, “Pozitivna Kutina”, a moguće i ostalim plaćenim medijima kroz proračunske dotacije, oh, opet slučjano baš preko UO ureda gardonačelnika, koji opet slučajno vodi, gospodin gore navedeni.

Hoće li , ili neće biti klizališta, za sada dakle službeno ne znamo, je li ova ponuda tek paravan ukoliko ne bude klizališta, kako je “sve učinjeno” pa nema zainteresiranih, ili nisu udovoljili uvjetima, ili nas klizalište ipak očekuje, ponavljamo, nakon ovog članka, očekujemo da gradska “medijsko-informativna”, stranačka i politička HDZ-ova mašinerija objavi GRADU I SVIJETU! 😉🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s