OSVRT: CARSTVO LAŽNE SLOBODE

Na današnji dan kuna je prestala biti i službeno platežno sredstvo u Hrvatskoj, izgubili smo dio suvereniteta s potpisom Andreja Plenkovića i njegova HDZ-a , koji se pretvorio odavno u ogranak europske liberalne globalističke politike zatiranja nacionalnih suvereniteta. Može pričati tko god što hoće, no to je jednostavno tako.

Danas živimo u svijetu koji je manje demokratski no ranijih desetljeća, gdje vam se nameće način razimišljanja, nameću vam se obiaji, nameće vam se ideologija, nameću vam se nad prava manjinskih političkih, ideoloških, pa i rodnih skupina, svaka tradicija, domoljublje i osjećaj pripadnosti se prikazuju medijski kao nešto nazadno! No znajte, biljka bez korijena osuđena je na propast, pa tako i čovjek bez identiteta.

Globalizam nam donosi ideje “kozmopolitizma”, a ujedno širi podjele, mržnju, stvara neprijatelje, uništava civilizacije i posebnosti ljudi, krajeva, izrabljuje treće zemlje, trguje djecom i krade nam živote i vrijeme. Živimo u vremenu koje izuzetno podsjeća na ono pred pad Rima nakon procvata dekadencije, korupcije i pada sustava vrijednosti u društvu!

Čitajući medije, vidimo sveprisutnu agendu širenja masovne propagande i zaglupljivanja ljudi, vidimo “regionalizam” nasilne uvrede prema vjernicima, tradiciji, Crkvi, koja se i sama djelomice gurnula u žrvanj propasti. Dvije godine su nas zatvarali u kuće i stanove otimali nam šutke pravo na slobodu kretanja, uvodili “asuvajse” za put do sljedećeg sela, sada imao rat na europskom tlu koji vode svjetske sile Rusija i Amerika “do posljednjeg Ukrajinca”, imamo mrtve , patnju, srušene gradove, ratne bubnjeve..

Gubimo razum i gubimo zemlju, vlastito porijeklo, zaboravljamo naše pretke, našu posebnost i vjeru, nameću nam se jeftine zabavljačice kao umjetnice, Karleuše, prizemne gluposti putem medija i svepristuno žutilo i smeće. Malo tko uopće više misli svojim glavom, malo tko čita išta osim naslova dnevni tisak pretvorio se u slikovnice s vrištećim naslovima, plastične, šljokičaste polugole žene nazivaju se glazbenicama, a prodaju umjesto glazbe , skandale i lažnu raskoš i kič!

Imamo Vladu i režim koji može što hoće kao što smo imali u vrijeme komunizma, imamo partiju, iste navade, rasprodaju zemlje, uništenje nacionalnih interesa, pretvaranje pobjednika u gubitnike, postajemo lagano roblje vladavine najgorih!

Imamo umjesto progresivne nacionalne politike HDZ, i Možemo, globalsitičke sluge nerada, devastacije društva i čovjeka, pod krinkom slobode i različitosti imamo sve više jednoumlje i sve više jednoobrazan put u vlastitu propast!

U Hrvatskoj imamo strane tvrtke , strane banke, strani telekom, strane ideje, strane običaje, a uskoro ćemo stranci postati upravo mi, rođeni na ovom tlu, a tlo će nam početi masovno nestajati, ove godine, kada poečtkom srpnja istekne moratorij na prodaju poljoprivrednog zemljišta strancima, taj je proces već počeo!

Izgubili smo svoj novac, izgubili smo granice, spremni smo na potpunu kapitulaciju, ostalo je još da nam uzmu, polja, šume i oranice ne brinite Vlada koji imao to će brzo i efektno obaviti, zato su i tu gdje jesu, ne zbog naroda, ne zbog Hrvatske, već globalnih sila , vlastitog džepa i tuđeg interesa…..

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s