PLAVI PONEDJELJAK, CRNI PETAK I NARANČASTI METEOLARAM?

Onaj tko je recimo nekad pogledao film “Idiokracija”, koji govori o budućnosti u kojoj se ljudski rod potpuno proglupio, onda će znati o čemu danas pišemo. Naime danas je “najdepresivniji dan u godini”, “PLAVI PONEDJELJAK”. Nedavno je bio “Petak 13-esti”, a zbog pokoje pahulje snijega u gorskim predjelima na snazi je “naračasti meteoalarm”???

Količina gluposti je nemjerljiva, a sve zaglupljeniji svijet zahvaljujući medijima kao ultimativnim širiteljima gluposti , srlja u sunovrat. Svjedoci smo kako se već danima ti isti medji bave najavama promjene vremena??? Pa kakva se to promjena događa u siječnju mjesecu, koja toliko zauzima medijskog prostora???

Past će, zamislite, nešto snijega usred zime??? Past će malo kiše??? Zaista čudesna vremenska anomalija koja zaslužuje narančaste meteolarme, onaj žuti je valjda na snazi svih 365 dana godišnje, jer nekad je toplo, nekad prohladno, nekad pada kiša, nekad sja sunce, nekad je noć, a nekad dan, pa je potrebno cijelo vrijeme imati uključen “meteolaram”.

Što se tiče “plavog pondjeljka”, najdepresivnijeg dana u godinu, depresivni dani u godini, ako živite u društvu poput onog našeg, gdje caruju nepravda, korupcija i glupost, onda najdepresivniji mogu biti i petak i utorak i bilo koji dan, no ako ste okruženi s ljudima koji vam daju podršku, gledate drugačije svijet i tražite izlaz, te imate cilj, onda nema ni “plavog ponedjeljka”, a peh se može dogoditi i svaki drugi dan osim “petka 13-estog.

Što se tiče narančastog meteoalarma, s njim s emožete obračunati ako se obučete prikladno i na glavu stavite kapu, ili ponesete kišobran, ovisno kakva vrsta “larma” je na snazi…

Svakodnevni život i prirodni ciklusi, priroda i godišnja doba danas su postali medijski sadržaj i neprijatelj čovjeka?? Dakle srljamo u sveopće zaglupljivanje iz kojega se izlaz nalazi, ako jednostavo počnete ignorirati silnu masu medijskih gluposti i sadržaj koji možemo nazvati doslovce debilnim.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s