MOSLAVINA /POSLOVNO: VELIKA LUDINA I LUKSUZNE JAHTE!

U VELIKOJ LUDINI PROIZVODNJA LUSKUZNIH JAHTI, RENOMIRANOG PROIZVOĐAČA PEARLSEA YACHTS foto/izvor: D.Pavlović

I dok gledamo razvoj gamerske i IT industrije u Novskoj, razvoj turističkog potencijala u Čazmi, iz malene moslavačke općine Velika Ludina stižu vijesti iz svijeta glamura i prestiža, kako piše i dugogodišnji načelnik te općine Dražen Pavlović na društvenim mrežama, Velika Ludina uskoro neće biti poznata samo po jabukama i skladištu plina u Okolima, već i luksuznim jahtama, naime tvrtka PEARLSEA YACHTS ODNEDAVNO PROIZVODI I POSLOVNOJ ZONI U VELIKOJ LUDINI!

Ne možemo se ne pitati kako je to moguće da Kutina godinama ne privlači nikakvu novu proizvodnu investicIju? Kako je moguće da osim afera, spletki, zapošljavanja stranačkih ljudi po gradskoj upravi tzg i drugdje u Kutini, ni jedan saziv vlasti bio on lijevi, ili desni nije uspio promjeniti negativne trendove i raširenu političku korupciju.

Velika Ludina očito bolje zna upotrijebiti svoj potencijal, Novska također, kao i mnoga mjesta, ne treba biti naročito “pametan” da bismo shvatili kako je kutinska politička i društvena elita uzrok kaskanja Kutine za svim ostalim okolnim mjestima. PEARLSEA YACHTS na ZG sajmu nautike! https://www.facebook.com/pearlseayachts Općina Velika Ludina uskoro neće biti poznata samo po jabuci i plinu, već i po renomiranim luksuznim jahtama Hrvatskog brodograditalja Stipe Nevistic koje se odnedavno rade u poslovnoj zoni V. Ludina.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s