KUTINA: DOK SE A.RUDIĆ SLIKA PORED RADIĆEVOG SPOMENIKA, RADIĆEVOM ULICOM TUTNJE KAMIONI S OTPADOM IZ DRUGIH ŽUPANIJA I GRADOVA, MJEŠTANI OGORČENI!!!

Nema kraja bezobrazluku i samovolji korespodenata nenarodne i antigrađanske vlasti Kutine.  Od mosta u Radićevoj ulici čiju gradnju velebno najavljuje Slavko Sokol politički direktor kutinske gradske tvrtke Eko Moslavina,, još od prošle godine, a nove i nove tone smeća voze se kroz kutinsku radićevu ulicu, devastira cesta, te ugrožavaju stanovnici, treba nahraniti plaćama političke i SDP-ove stranačke uhljebe gradonačelnika Andrije Rudća, poput već dobro nam poznatog M.Mišljen i ostalih! Danas nam stiže i pismo, kao i set fotografija stanja u Radićevoj ulici od ogorčenih stanovnika! Prenosimo u cijelosti, galeriju slika pogledajte na našoj FB stranici! Ovo režimski Rudićev gradski “novinar” nije slikao, jer je pratio i naslikavao svog političkog šefa ispred spomenika Radiću u središtu grada, dok ulicu nazvanu prema braći Radić uništavaju kamioni koji dovoze smeće iz raznih dijelova zemlje! Sramotna gradska vlast nastavlja s uništavanjem općeg dobra bez milosti!

Mještani  Radićeve ulice Kutina

U ovo vrijeme kad Radićeva ulica izgleda prekrasno kao nikad do sada, našla se prilika da se na gradsku deponiju smeća i odlagalište fosfo gipsa voze veće količine. Zbog nemogućnosti prolaza Tonkovićevom ulicom jer radovi na obnovi  ceste nisu završeni, kamioni prolaze pravim putem koji je zacrtan za odvoz smeća, ali onda kada siđu sa nadvožnjaka ne nailaze ni na “M” od mosta koji se obećavao izgraditi na Kutinici. Zato se voze sjeverno lijevom stranom sela do prvog mosta pa onda desnom prema odlagalištima kao što je za desnu stranu bila praksa i dosada. Izgleda da se potvrdila vijest sa KT NEWS-a od prije nekoliko dana, pa se pitamo gdje je taj most i nije li se to moglo pričekati do izgradnje, a ne da se selo u ovakvoj fazi još više uništava?
Lp

3 thoughts on “KUTINA: DOK SE A.RUDIĆ SLIKA PORED RADIĆEVOG SPOMENIKA, RADIĆEVOM ULICOM TUTNJE KAMIONI S OTPADOM IZ DRUGIH ŽUPANIJA I GRADOVA, MJEŠTANI OGORČENI!!!

  1. Glasajte i dalje narode za velikog vođu,diktatora,egocentrika i narcisoida,jedinog gospodara pakla i raja-raj zanjega i njemu odabrane,pakao za sve druge…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s