KUTINA:ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA VEZANA UZ PROJEKT “ZELENA MOSLAVINA KROZ ODRŽIVO GOSPODARENJE OTPADOM”

izvor: FB Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Završna konferencija u projektu “Zelena Moslavina kroz održivo gospodarenje otpadom”

Eko Moslavina provela je projekt “Zelena Moslavina kroz održivo gospodarenje otpadom” u sklopu kojeg su se nabavila dva adekvatna komunalna vozila s nadogradnjama kojima će se vršiti odvojeno prikupljanje otpada putem spremnika i zvonolikih spremnika na zelenim otocima. Odrađeno je i predavanje “Naviku usvoji, otpad odvoji“, kao i 8 radionica igraonica u vrtićima i osnovnim školama, sa područja Grada Kutine, Grada Popovače i Općine Velika Ludina, na temu odvojenog prikupljanja otpada i ponovne uporabe predmeta.

Cilj radionica je bio doprinijeti povećanju svijesti lokalne zajednice o važnosti izdvajanja frakcija (papir, plastika, metal, staklo, tekstil i glomazni otpad).

Drago mi je što je Eko Moslavina uspješno privela spomenuti projekt kraju te što nastoji i putem europskih projekata poboljšati svoje poslovanje i utjecati na navike sugrađana kada je otpad u pitanju.

Završnoj konferenciji prisustvovali su i načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, direktor Eko Moslavine Danijel Husnjak te voditelj projekta ispred Eko Moslavine Vjekoslav Hanjilec.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s