HRVATSKA: OD DANAS UKINUTA SVA OGRANIČENJA NA GRANICAMA, NEMA VIŠE NI “AUSVAJSA”

Sezona , ona turistička dolazi, po ustaljenoj praksi, evo nam sezone, evo “oslobođenja” od raznih zabrana, ograničenja i potvrda famoznog stožera. Od 1. travnja ukinuta je mjera obveznog predočenja “potvrde” pri ulasku u RH, no svemoćni je Stožer, odlučio ukinuti ovaj tjedan i tu, posljednju mjeru na granicama. MUP je potvrdio za jednu TV kuću kako od ponedjeljka više ne vrijede ograničenja na granicama.

  “Važenje Odluke o privremenom ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske koja je bila važeća do 30. travnja 2022. godine nije produljeno. Stoga je ulazak u RH dopušten uz uvažavanje uvjeta ulaska koji su bili važeći prije epidemije COVID-19, odnosno uz uvjete propisane Zakonikom o schengenskim granicama, Zakonom o strancima i dr., ali bez udovoljavanja epidemiološkim uvjetima”, prenose mediji priopćenje MUP-a.

Kako već danas neki “epidemiološki Nostradamusi” znaju da će po isteku turističke sezone i na jesen ponovo postojati opasnost od epidemije i virusa… o tome sami donesite zaključak. Građani su umorni od mjera, zabrana, ispiranja mozga i ratova…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s