KUTINA: VRIJEME ASFLATNIH VALOVA ?

Kutina ne samo da postaje na glasu kao grad gdje se privatni interes “prodaje” pod javni, ako gledamo događaje u Crkvenoj ulici, zbog kakvih bi u uređenoj pravnoj državi više aktera vjerovatno dobilo gadno “po prstićima” , imamo i grad asfaltnih valova?

Kako doznajemo od građana Crkvene ulice, dio ulice kroz koji je prošao projekt Aglomeracija nakon “sanacije” i asfaltiranja jednostavno je postao valovita ulica?

Asfalt je toliko neravan da se vidi golim okom, “asfaltni valovi” se osjete i pri najmanjim brzinama, a na jednom dijelu kolnika pored lokalnog ugostiteljskog objekata posljednjih dana uočava se voda koja izlazi iz asfalta, pa postoji pretpostavka i kako je negdje ispod ceste puklo, pa voda otječe???

Valoviti asfalt, nekvalitetno obavljeni radovi, višemjesečni zastoji u radovima na sanaciji Vinogradske ulice, totalno spori radovi u ulici Hrvatskih branitelja, sve ovo ukazuje na to kako radovi na projektu Aglomeracija Kutina, ne idu ni izbliza tako glatko kako se to javnosti prikazuje, a ni u rokovima koji više ionako nikome nisu jasni, odnosno nitko u njih ne vjeruje?

USKORO VIŠE!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s